Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

kartoffelsalat med agurker på 15 minutter – en hurtig opskrift på en lækker og nærende salat med kartofler, små saltede agurker, grønne løg og tyk hjem mayonnaise. En simpel landsbysalat, der tilberedes i forskellige variationer rundt om i verden. Opskrift uden kød, hvis du blander vegetarisk mayonnaise, er salaten velegnet til posten.

Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

Forberedelse:15 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 297 kcal Squirrels: 5,1 g Fedt: 20,9 g kulhydrater: 23,6 g

Ingredients af kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

  • 400 g unge kartofler;
  • 150 g gulerødder;
  • 2 små saltede agurker;
  • 50 g grønne løg;
  • 30 g frø af solsikke;
  • 1 Pod af bitter peber.

Ingredients til mayonnaise

  • 1 æggeblomme;
  • 1 teskefuld af en spisestue;
  • 1 tsk vin eller æble cider eddike;
  • 1 tsk granuleret sukker;
  • 1/3 teskefuld salt;
  • 5 spsk solsikkeolie;
  • Sort peber efter smag.

Method med at tilberede kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

unge kartofler med min ru børste eller vaskeklud med et slibende lag. Klip knoldene med små terninger. Unge gulerødder med min børste. I denne opskrift, en lille gulerod, som jeg fik efter at have tynd gulerodssenge. Gulerødderne er små og så søde, du behøver ikke at rengøre dem, kun vaske dem godt. Læg de forberedte grøntsager i gryden, hæld kogende vand. Salt efter smag, kog 10 minutter efter kogende vand, er finhakkede grøntsager klar i løbet af denne periode. Hvis du skærer som for Olivier, er 5 minutter nok. Vi kasserede kogte grøntsager til en sigte, så glasset er vand.

Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter
Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter
Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

Afskåret den lyse del af stænglerne af grønne løg, skær den fint. Tilføj hakkede løg med gulerødder og kartofler.

Vi skar de grønne fjer i buen, skylles med rindende vand, ryster det, vi afskærer det fint. Tilføj den grønne stråle til resten af ​​ingredienserne.

Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

Små eller sauer agurker skåret i små terninger og send til salaten efter buen.

Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter
Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter
Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

Gør hjemme -mayonnaise. Vi bryder ægget, adskiller proteinet fra æggeblommen. Tilsæt en spisestue til æggeblommen, vin eller æble cider eddike, salt, sukker. Pisk ingredienserne, hæld gradvist solsikkeolie. Slå mayonnaise i høj hastighed for at blive tykkere.

Tilsæt hjemmelavet mayonnaise til en kartoffelsalat, peber frisk malet sort peber efter smag. Det er ikke nødvendigt at salt – saltet agurker, grøntsager koges i saltvand og salt er i mayonnaise.

Bland godt en salat med mayonnaise, læg den i en dyb plade med et lysbillede. Vi ælter bælgen af ​​bitter peber, klipper halen, ryster frøene. Skær peber med tynde ringe, drys salaten.

Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

Solsikkefrø hældes i en tør, opvarmet gryde, steg indtil gylden farve.

Kartoffelsalat med agurker på 15 minutter

Drys en kartoffelsalat med agurker med stegte frø og vores salat er klar på 15 minutter! Med et skivet sort brød, er sådan en velsmagende, at der ikke er behov for kød. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Wortelmuffins met nootmuskaat.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.