Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kartoffelsalat med æg og sild

Denne kartoffelsalat kan tilberedes på 20 minutter fra bunden. Det vil sige, selvom der ikke er kogte kartofler, kan du håndtere hurtigt. I en klassisk salat med æg og sild tilføjede jeg lidt gulerødder, det viste sig meget velsmagende. Fantastisk idé til en hurtig middag.

Kartoffelsalat med æg og sild

Forberedelse:20 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 475 kcal Squirrels: 54 g Fedt: 91 g Kulhydrater: 55 g

Ingredients af kartoffelsalat med æg og sild

  • 500 g kartofler;
  • 1 gennemsnitlige gulerødder;
  • 4 kyllingæg;
  • 1 hovedløghoved;
  • 2 salt agurk;
  • 1 spsk finhakket persille;
  • 60 g mayonnaise;
  • 200 g filet svagt saltet atlantisk sild;
  • salt, paprika og sort peber;
  • Kold push olivenolie.

Method med tilberedning af kartoffelsalat med æg og sild

Kartofler og gulerødder rengøres fra skrælen. Skær grøntsagerne med terninger i størrelse ca. en halv centimeter som sædvanlig for salat. Vi lægger de hakkede grøntsager i en gryde, hæld salt efter smag. Hæld kogende vand, så vandet blokerer for grøntsagerne et par centimeter, det koger hurtigere.

Kartoffelsalat med æg og sild
Kartoffelsalat med æg og sild
Kartoffelsalat med æg og sild

Madlavning af gulerødder og kartofler i cirka 5 minutter, prøver vi, hvis vi kogte, kaster den derefter på en sigte, lad vandet dræne og overføre til salatskålen. I øvrigt råder jeg ikke dig til at hælde en vegetabilsk bouillon, på dets basis kan du tilberede diæt havregryn eller sauce.

Kog æggene skruet, kølig. Vi skar kogte æg, der er fint eller tre på et riv, tilsæt salaten. For øvrig, for at koge æggene, behøver de ikke at blive kogt, det er nok til at opvarme og forlade i 10 minutter.

Kartoffelsalat med æg og sild

Den lille løghoved skæres i tynde ringe, sættes i en salatskål. Hvis du ikke kan lide den skarpe smag af løg, hældes derefter hakket løg med kogende vand og forlader et øjeblik, dræn vand, bitterheden forlader.

Kartoffelsalat med æg og sild

Salt eller syltede agurker skæres i små terninger. Skær agurker tilsæt salat til resten af ​​ingredienserne.

Kartoffelsalat med æg og sild
Kartoffelsalat med æg og sild
Kartoffelsalat med æg og sild

Krydre salaten. Tilføj en spiseskefuld finhakket persille. Hæld lidt malet sort peber, en teskefuld tørret dild (valgfrit), tilsæt mayonnaise.

Vi blander ingredienserne godt, hvis du har brug for salt efter smag. Tag dog i betragtning af, at grøntsager, agurker og mayonnaise med salt og salt sild.

Hvilken sild der skal bruges i opskriften, beslutte selv. Du kan rengøre helheden i dette tilfælde spise mindre olie. Skær hovedet og hale, tarm, skyl med koldt vand. Skær huden langs ryggen, adskilt forsigtigt fra fileten. Adskill derefter fileten fra knoglerne, og alt er klar.

Kartoffelsalat med æg og sild

Skær sildfilet i stykker komfortable til mad.

Kartoffelsalat med æg og sild

Læg en del af kartoffelsalat på en plade. På toppen lægger vi stykker af sild til en hastighed på 50 g pr. Del. Dekorer med et blad af persille. Drys med malet rød peber eller paprika. Hvis det ønskes, vander vi den første kolde spin -olivenolie.

kartoffelsalat med sildpopulær skål med tjekkisk, østrigsk og tysk køkken. Server salat som en kold snack. Dette er en beskeden, men meget velsmagende skål, som alle kan lide.

Læs også en interessant artikel: Maso zrázy se smaženými houbami a cibuli v chlebu.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.