Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Kartoffelstifter med svampe er en simpel opskrift, men vidunderligt ved at det hjælper med at omdanne resterne af gårsdagens måltid til en ny skål. Friske kartoffelmos kartofler – frodige, velsmagende – om morgenen bliver det ikke så velsmagende. Men gårsdagens kartoffel er et godt grundlag at tilberede frisk, varm, velsmagende kartoffelstifter med svampe.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Forberedelse:40 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 225 kcal egern: 8 g Fedt: 3 g Carbohydrates: 50 g

Ingredients til test af kartoffeldæk med svampe

  • 5-7 Medium kartofler;
  • 1 æg;
  • En knivspids salt, malet sort peber – efter smag;
  • 4 spsk mel + til sammenbrud.

Ingredients til fyldning

  • 150 g friske Champignons;
  • 1 lille løg;
  • Salt, peber;
  • Solsikkeolie til stegning.

Method med at tilberede kartoffelstifter med svampe

Hvis der ikke er mosede kartofler i går, men jeg vil koge Zrazes, kan du specielt koge flere kartofler. Zrazy kan udføres med en lang række fyldninger: med kød, med æg og salt agurker, med kål, og vi foreslår, at du i dag prøver kartoffelstifter med Champignons.

Vi vasker kartoflerne, rene og koges, indtil de er bløde i saltet vand; Derefter salt vandet, og vi ophører kartoflerne, som om kartoffelmos. Hvis du allerede har mos kartofler, savner vi disse manipulationer.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

I kartoffelpure bryder vi ægget, hæld mel, salt, peber og ælter grundigt. Kartoffelmassen er klar til slæbet, nu forbereder vi påfyldningen. Vi renser løg, fint skåret og begynder at stege i en forvarmet gryde med solsikkeolie. Steg på mellemlyset, med jævne mellemrum med en ske.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Rengør skindene, vask, tør det lidt, klip med plader og tilføj til buen. Sumber, peber og fortsæt med at stege sammen, indtil den er let. Vi overfører den færdige fyldning til pladen og forsøger at fremstille olien i en gryde.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Det er tid til at skulpturere Zraz! Vi danner en pølse fra kartoffelmassen, rulle i mel fra alle sider. På en planke, der er drysset med mel, skar vi en pølse på krus med en tykkelse på ca. 1,5 cm.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Fra cirklerne laver vi kager, hvoraf vi vil lægge en lille svampefyldning. Sørg for, at påfyldningen ikke falder på kanterne på cirklerne – så vil fedtkanterne være vanskelige at flyve.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi injiceres med Zrazes, som dumplings, lidt støtter og ruller godt i mel. Vi varmer op solsikkeolie og lægger Zrazes i en varm pande.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi steger over ilden mere end de gennemsnitlige 2-3 minutter, til en rosenrød skorpe, drej derefter med en gaffel til den anden side og steg i et par minutter.

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Fjern de færdige Zrazes med en spatel på skålen.

Vi serverer kartoffel zrazes med hot svampe, vanding med creme fraiche. Behagelig appetit!

Kartoffel zrazes med svampe. Trin -by -trin -opskrift med foto

Læs også en interessant artikel: Lenten stoofpot met bonen.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.