Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kartoffel gryderet med fisk

kartoffel gryderet med en fisk under en crunchy skorpe af ost og jordkiks. Efter dette princip er der tilberedt en hyrde eller en hyttepai – nedenfor er en saftig base med grøntsager og kød i denne opskrift med fisk og en tyk skorpe kartoffelpure med smør og æg på toppen. To skål i én, på én gang, både fisk og en sideskål til den.

Kartoffel gryderet med fisk

Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 467 kcal Squirrels: 45 g Fedt: 21,5 g Karbohydrater: 34 g

Ingredients af kartoffel gryderet med fisk

 • 600 g pokker;
 • 600 g kartofler;
 • 1 løg;
 • 1 gulerødder;
 • 50 g smør;
 • 1 kyllingæg;
 • 50 g ost;
 • 30 g jordkiks;
 • En lille flok persille;
 • Vegetabilsk olie til stegning;
 • salt;
 • Sort peber;
 • krydderier og rod til bouillon.

Method med fremstilling af kartoffelgryderet med fisk

Vi tarmer fisken, afskærer finnerne og skylles grundigt. Foruden hack er enhver hvid havfisk velegnet til opskriften, den samme Pollock, Navaga eller COD.

Kartoffel gryderet med fisk
Kartoffel gryderet med fisk
Kartoffel gryderet med fisk

Vi skærer fisken store, tilføj dine yndlings krydderier og rødder til bouillon. Hæld 1 liter vand i en gryde, salt efter smag. Efter kogning skal du fjerne skalaen med en spaltet ske, kog 30 minutter på lav varme.

Vi filtrerer bouillon. Vi lægger den kogte fisk på brættet, køligt, vælg omhyggeligt frøene.

Kartoffel gryderet med fisk

I en dyb gryde med en tyk bund, hæld to spiseskefulde vegetabilske olie til stegning. Kast en finhakket løg i den opvarmede olie. Steg strålen i 5 minutter, rør for ikke at brænde.

Kartoffel gryderet med fisk

Tre gulerødder på fint rivende, tilføj til stegt løg og simmer grøntsager over lav varme i 5 minutter for at smage salt.

Kartoffel gryderet med fisk
Kartoffel gryderet med fisk
Kartoffel gryderet med fisk

Sæt de fiskestykker skrællet fra knoglerne på grøntsager. Vi hugger en flok persille fint, du har brug for cirka en spiseskefuld hakkede greener. Drys fisken med persille, hæld cirka et halvt glas fisk bouillon. Buljongen er nødvendig for, at fiskene ikke tørrer, og grøntsagerne bliver ikke beruset!

Rengør kartoflerne fra skræl, skåret i tynde skiver. Læg hakkede kartofler i en gryde, hæld kogende vand. Kog kartofler, indtil de er kogt, dræn vandet. Vi ælter kartoflerne med lidt, tilsæt smør, knæk ægget. Salt, bland godt. De mosede kartofler skal vise sig at være flydende, hvis tyk, hæld lidt mælk eller kartoffelkok.

Vi lægger kartoffelpuré på fisk, distribuerer med et jævnt lag.

Kartoffel gryderet med fisk

Vi gnider hård ost på et fint riv. Bland revet ost med jordkiks, tilsæt lidt grøntsager eller smør og gnid panikken med dine hænder.

Kartoffel gryderet med fisk

Hæld panikken på gryderet, tryk på krummen lidt med fingrene, som om du trykker på dem i kartoffelaget.

Kartoffel gryderet med fisk

Varm ovnen til en temperatur på 180 grader celsius. Vi lægger gryderet i en opvarmet ovn i 15-20 minutter. Vi bager til bruttle, alle produkter er klar, og det vil ikke gå i meget tid til bagning.

Kartoffel gryderet med fisk serveres på bordet varmt med varmen på varmen. En yoghurt- og dildsauce med en knivspids havsalt og sort peber tilføjer en frisk og afkøling. Behagelig appetit!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.