Kartoffel gryderet med fisk
kartoffel gryderet med en fisk under en crunchy skorpe af ost og jordkiks. Efter dette princip er der tilberedt en hyrde eller en hyttepai – nedenfor er en saftig base med grøntsager og kød i denne opskrift med fisk og en tyk skorpe kartoffelpure med smør og æg på toppen. To skål i én, på én gang, både fisk og en sideskål til den.
Forberedelse:1 time Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 467 kcal Squirrels: 45 g Fedt: 21,5 g Karbohydrater: 34 g
Ingredients af kartoffel gryderet med fisk
- 600 g pokker;
- 600 g kartofler;
- 1 løg;
- 1 gulerødder;
- 50 g smør;
- 1 kyllingæg;
- 50 g ost;
- 30 g jordkiks;
- En lille flok persille;
- Vegetabilsk olie til stegning;
- salt;
- Sort peber;
- krydderier og rod til bouillon.
Method med fremstilling af kartoffelgryderet med fisk
Vi tarmer fisken, afskærer finnerne og skylles grundigt. Foruden hack er enhver hvid havfisk velegnet til opskriften, den samme Pollock, Navaga eller COD.
Vi skærer fisken store, tilføj dine yndlings krydderier og rødder til bouillon. Hæld 1 liter vand i en gryde, salt efter smag. Efter kogning skal du fjerne skalaen med en spaltet ske, kog 30 minutter på lav varme.
Vi filtrerer bouillon. Vi lægger den kogte fisk på brættet, køligt, vælg omhyggeligt frøene.
I en dyb gryde med en tyk bund, hæld to spiseskefulde vegetabilske olie til stegning. Kast en finhakket løg i den opvarmede olie. Steg strålen i 5 minutter, rør for ikke at brænde.
Tre gulerødder på fint rivende, tilføj til stegt løg og simmer grøntsager over lav varme i 5 minutter for at smage salt.
Sæt de fiskestykker skrællet fra knoglerne på grøntsager. Vi hugger en flok persille fint, du har brug for cirka en spiseskefuld hakkede greener. Drys fisken med persille, hæld cirka et halvt glas fisk bouillon. Buljongen er nødvendig for, at fiskene ikke tørrer, og grøntsagerne bliver ikke beruset!
Rengør kartoflerne fra skræl, skåret i tynde skiver. Læg hakkede kartofler i en gryde, hæld kogende vand. Kog kartofler, indtil de er kogt, dræn vandet. Vi ælter kartoflerne med lidt, tilsæt smør, knæk ægget. Salt, bland godt. De mosede kartofler skal vise sig at være flydende, hvis tyk, hæld lidt mælk eller kartoffelkok.
Vi lægger kartoffelpuré på fisk, distribuerer med et jævnt lag.
Vi gnider hård ost på et fint riv. Bland revet ost med jordkiks, tilsæt lidt grøntsager eller smør og gnid panikken med dine hænder.
Hæld panikken på gryderet, tryk på krummen lidt med fingrene, som om du trykker på dem i kartoffelaget.
Varm ovnen til en temperatur på 180 grader celsius. Vi lægger gryderet i en opvarmet ovn i 15-20 minutter. Vi bager til bruttle, alle produkter er klar, og det vil ikke gå i meget tid til bagning.
Kartoffel gryderet med fisk serveres på bordet varmt med varmen på varmen. En yoghurt- og dildsauce med en knivspids havsalt og sort peber tilføjer en frisk og afkøling. Behagelig appetit!