Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

kanapes på spyd med laks, dildolie og kaviar – en festlig godbit til en buffet eller snackbord. Hvis du endnu ikke har besluttet, hvad du skal lave mad på et buffetbord, kan du prøve at lave disse lækre kanapeer med fisk – alle vil kunne lide det.

kanapes – små sandwich til en bid fastgjort for nemheds skyld med en bambusspyd. En gang i tiden blev små skiver stegt brød smurt med en pasta og serveret til en cocktail, og så gæsterne ikke fik deres hænder, kom de med sådanne sandwich på spyd.

Over tid optrådte frugt, grøntsag og meget komplekse, “sofistikerede” kanape fra 1 til 7 centimeter – hele strukturer fra forskellige ingredienser. Dette er en meget praktisk type kold snack – populær, smuk, festlig.

For bekvemmeligheden og hastigheden af ​​fremstillingen råder jeg dig til at skære en firkant af en passende størrelse fra papiret, som vil hjælpe dig omhyggeligt og nøjagtigt med at skære alle produkter til kanaperne med de samme stykker.

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Forberedelse: 15 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 60,3 kcal egern: 3,9 g: 5,5 g kulhydrater: 2 g

Ingredients til kanapes med SEMGA

  • 50 g let saltet laks;
  • 30 g ost;
  • 20 g smør;
  • 2 DILL -filialer;
  • 15 g rød kaviar;
  • Hvidt brød.

Method med forberedelse af kanapeer med en rystelse til en festlig buffetbord

Skær et tykt stykke svagt saltet laks i 6 identiske skiver ca. 2 centimeter bredt (lidt mere eller lidt mindre, det afhænger kun af dit ønske).

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Skær skorpen fra hvidt brød, skær krummen med terninger i samme størrelse som fisken.

Vi tørrer brød i ovnen, cool

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Derefter skar vi ud 6 skiver ost. Det tilrådes ikke at tage meget salt flødeost, der understreger smagen af ​​fisk og kaviar.

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Vi laver dillolie. Vi afskærer dildsgrene fra stilken, hugger fint, tilsættes til den blødgjorte olie.

Hæld flere korn af fint salt, æltolie med greener for at få en homogen masse, afkøles lidt i køleskabet, så olien ikke spreder sig, men også let smurt på brød.

Vi spreder skiver brød med dildolie, på hver skiver laver vi det samme lag olie.

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord
Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord
Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Læg Semogu på et lag olie. For øvrig kan du tilberede disse kanapeer med enhver rød fisk – ørred, laks, keta. Det vigtigste er, at fisken er fedtet.

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Sæt fisken på et stykke flødeost.

På osten spredte vi os på kaffeskeden med rød kaviar. Der er ikke behov for en masse kaviar, kun et fald til dekoration, fordi både ost og laks er ret saltprodukter.

Vi pynter kanaperne med indtil kviste – disse greener er bedst kombineret med fisk og kaviar.

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord
Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord
Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Gennemborer kanaperne med bambusspyd. Før gæsternes ankomst tilrådes det at dække sandwichene med en hætte og sætte køleskabet i, så de ikke tørrer og ikke bøjes.

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Vi lægger kanaperne med en laks på buffetbordet inden gæsternes ankomst. Behagelig appetit!

Kanapes med en rystelse til et festligt buffetbord

Hvis du koger appetitvækkere på forhånd, er det bedre at lægge dillgrene før servering, og opbevare greenerne i en skål med isvand, før de serveres.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.