Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kakao- og nøddemuffin

En nødkage med kakao er en storslået, porøs og meget chokolade cupcake med stegte mandler. Ved bagning mindre end en time kan dejen æltes i køkkenet kombineres eller bruger en konventionel korolla eller ske. Eventuelle nødder er egnede, tag dem, der er ved hånden, selv med jordnødder vil vise sig velsmagende.

Kakao- og nøddemuffin

Forberedelse:45 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 493 kcal Fedt: 39 g Carbohydrater: 57 g

Nutcrackers cacao

 • cocoa
 • 70 g mandler;
 • 100 g smør;
 • 2 æg;
 • 150 g sukker;
 • 30 ml mælk;
 • 150 g hvedemel;
 • 35 g kakao;
 • 1 teskefuld dej bagepulver;
 • 1/2 teskefuld ingefær og kanel;
 • 80 g hvid chokolade.

Method med forberedelse af valnød cupcake med kakao

Hvis der ikke er nogen renset mandel, skal mandelmøtrikker være forudblanket i kogende vand i 2 minutter, hæld isvand og kastet på gitteret, og fjern derefter huden fra kernerne. Dette er en simpel proces, i alt tager det ikke mere end 10 minutter.

Kakao- og nøddemuffin
Kakao- og nøddemuffin
Kakao- og nøddemuffin

Forberedelse af dejen. Sofe smøret ved stuetemperatur til tykkelsen af ​​creme fraiche, tilsæt lille hvidt granuleret sukker, slå i flere minutter.

En efter en break kyllingæg i en skål, bland æg med smør og sukker.

Kakao- og nøddemuffin

Blandt tørre ingredienser separat. Hæld hvedemel og usødet kakaopulver i en skål, hæld malet kanel og ingefærpulver, tilsæt dejen bagepulver. Bland tørre ingredienser godt, det er vigtigt, at bagepulveret er jævnt fordelt langs den tørre blanding.

Kakao- og nøddemuffin
Kakao- og nøddemuffin
Kakao- og nøddemuffin

Vi forbinder tørre og flydende ingredienser i en skål, ælter dejen. Cupcake -dejen koges hurtigt, i modsætning til gærdej, sand og kiks kræver ikke lang -term æltning, hvis du ælter i lang tid, vil bagning vise sig hårdt.

Oversvømmede mandler hældes i en støbe -pande, send den til den forvarmede ovn, tør, indtil den er gylden. Dette har brug for ca. 7 minutter.

De stegte mandler hugges i køkkenet kombineres i flere minutter, indtil der dannes store krummer. Vi efterlader lidt mandelmuler for at dekorere kagen, hæld resten i dejen.

Kakao- og nøddemuffin

Bland dejen godt med nødder. Vi opvarmer ovnen til 180 grader Celsius.

Kakao- og nøddemuffin
Kakao- og nøddemuffin
Kakao- og nøddemuffin

I en rektangulær form til cupcakes lægger vi et ark papir til bagning, læg dejen ud på papiret med et jævnt lag. I denne opskrift er størrelsen på formularen 11×22 centimeter.

Vi sender formularen til den forvarmede ovn, lægger cupcake på det gennemsnitlige niveau af ovnen. Bages 35 minutter. Vi mener, at beredskabet af et træspyd – den skal komme ud tør fra den tykke del af bagningen. Det nøjagtige tidspunkt for madlavning afhænger af størrelsen på formen og egenskaberne ved varmeskabet.

Afkøl den færdige cupcake på grillen. Vi smelter hvid chokolade i et vandbad, vand tærten med smeltet chokolade. Den nemmeste måde er at tage chokoladen i lufttæt pakken og lægge den direkte i pakken i varmt vand, og derefter skære indpakningens hjørne – den pæne tynde strøm af smeltet chokolade vil flyde ud, i det mindste tegne mønstre.

Kakao- og nøddemuffin

Drys en nøddekage med kakao hakkede nødder og server til te eller kaffe. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Kurita Barbecue met champignons in de oven.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.