Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Kaffemuffins med banan

Skub, delikat og duftende kaffemuffins med banan, så velsmagende, at det er umuligt at nægte et tilsætningsstof. Bedre boller til morgenmad, tro mig. Det er let at bage om en halv time! Opskriften er så enkel, at selv et barn vil klare det.

Kaffemuffins med banan

Forberedelse: 35 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 305 kcal Fedt: 10 g Carbohydrates: 53 g

Ingredients af kaffemuffins med banan

 • 2 kyllingæg;
 • 120 g sukker;
 • 50 g rapsolie;
 • 130 g banan;
 • 2 teskefulde revet ingefær;
 • 135 g hvedemel;
 • 40 ml mælk;
 • 2 poser med kaffe med fløde 3 i 1;
 • 1 teskefuld dej bagepulver;
 • Vanillin eller vaniljeekstrakt;
 • Chokolade og cashewnødder til dekoration.

Method med at tilberede kaffemuffins med banan

Kaffemuffins med banan
Kaffemuffins med banan
Kaffemuffins med banan

Hæld fint hvidt sukker i en skål eller skål med madkombinationen. Bryde kyllingæg. Du kan koge dejen manuelt eller blandet med en blender eller blander.

Slå æg med sukker i flere minutter, indtil kornmarkeret sukker er smeltet. Prøv blandingen med din finger, hvis sukker ikke føles, så er blandingen klar. Hæld en rapsolie i dejen. Rapseolie er ideel til bagning, men om ønsket kan den erstattes med enhver vegetabilsk olie uden lugt.

Ginger rod skrabet vegetabilsk rengøring. På et fint river tre ingefær. Tilsæt 2 teskefulde revet ingefær til dejen.

Kaffemuffins med banan
Kaffemuffins med banan
Kaffemuffins med banan

Tilføj en teskefuld vaniljeekstrakt. Bland flydende ingredienser med en visp i et par minutter, du behøver ikke at slå meget. Bland hvedemel og bagepulver. Hæld tørre ingredienser til væske.

Tilføj to poser med opløselig kaffe med fløde 3 i 1.

På dette tidspunkt blandes dejen med en ske, hæld kold mælk eller lavt fløde.

Kaffemuffins med banan
Kaffemuffins med banan
Kaffemuffins med banan

På et groft river gnider vi bananen. Bland dejen, tilsæt en revet banan. Ved bagning kan du bruge overskridende bananer på trods af dit uappetitive look, et mørklagt og blødt banan perfekt tilsætningsstof i dejen. Det er vanskeligt at rive den overmodne banan på et reder, det er bedre at ælte med en gaffel.

Bland dejen med en ske. Det viser sig at være tyk nok, fedtet, meget duftende. Banan, kaffe og vanilje perfekt kombination
Hæld i papirkapsler ca. 80 g dej. Fyld ikke kapslerne til toppen, lad ca. 1 \ 4-1 \ 3 tomme, så testen er, hvor man skal hæve. Papirkapsler indsættes i bagepladen med celler.

Kaffemuffins med banan

Vi opvarmer ovnen til en temperatur på 180 grader Celsius. Vi lægger muffins i midten af ​​den varme ovn. Bagetid er 24-26 minutter. Det nøjagtige tidspunkt afhænger af pladens egenskaber og kan afvige lidt fra den specificerede i denne opskrift. Kontroller beredskabet til en træ tandstikker – den skal komme ud tør uden klumper af dejen. Du kan også trykke på en finger øverst på cupcake, hvis dejen er foråret, er cupcake bagt.

Kaffemuffins med banan

Vi tager klar -lavede cupcakes fra ovnen. Vi smelter mørk chokolade. Vi pynter de varme muffins med smeltet chokolade og cashewnødder. Cool muffins på gitteret.

En kop stærk, aromatisk kaffe og en lækker kaffekabbe er den bedste begyndelse af dagen. Nogle gange er du nødt til at forkæle dig selv. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Vegetarische chocolade-immobure cake.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.