Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Hjemmelavet jordnøddespasta til sandwich og sandwich er tilberedt elementær. Opskrift med honning, datoer og bitter chokolade. Brug sukkerchokolade, hvis du har brug for det til din diæt.

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Forberedelse:25 minutter Nummer: 550 ml pr. 100 gram Kalorie: 602,5 kcal egern: 12,8 g Fedt: 46,3 g Carbohydrat: 38 g

Ingredients af arachis pasta med honning og bitter chokolade

  • 200 g blancherede jordnødder;
  • 100 g bitter chokolade;
  • 50 g blomsterhonning;
  • 50 g datoer;
  • 50 g vegetabilsk olie;
  • Vanilla og kanel efter smag.

Method med tilberedning af jordnøddespasta med honning og bitter chokolade

Gorky chokoladefliser er opdelt i små stykker. Du kan smelte chokoladen i et vandbad i en mikrobølgeovn, lægge en skål i en lidt varm ovn, og om sommeren kan du generelt efterlade en skål i solen. Du behøver ikke at overophedes chokolade, 30-35 grader Celsius er nok til at gøre det blødt.

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade
Jordnødpasta med honning og bitter chokolade
Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Honning er heller ikke en elsker af høje temperaturer. Liquid honning behøver ikke at blive druknet, og tyk skal smelte. Tilføj honning til den bitre chokolade

Vi smelter chokolade med honning, forlader midlertidigt et varmt sted, så ingredienserne ikke fryser igen.

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Blanchy jordnødder hældes i en bageplade. Vi satte en bageplade i et han Celsiy -skab opvarmet op til 180 grader. Steg jordnødder til lys gylden farve, ca. 7-8 minutter. Det tilrådes at ryste bagepladen og udvide, så møtrikkerne stegt jævnt.

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade
Jordnødpasta med honning og bitter chokolade
Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Stegte jordnødder køligt til stuetemperatur. Hæld stegte nødder i en blender.

Slib jordnødder i cirka 5 minutter. For det første bliver jordnødder til en baby, gradvist bliver massen til en pasta. Når pastaen begynder at bevæge sig bag knivklumperne, kan du tilføje resten af ​​ingredienserne. Konsistens til din smag – kærlighed med stykker nødder eller glat som olie, beslutte selv. I sidste ende afhænger det hele af kraften i blenderen.

Tilsæt raffineret vegetabilsk olie uden lugt til Arachyis pasta. Du kan øge eller mindske mængden af ​​olie, igen er det hele i den ønskede konsistens af pastaen. Tilsæt derfor olien på en spiseskefuld, bland og observer, hvad der viser sig. Prøv om muligt at lave mad med jordnøddeolie.

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Vi blødgør datoerne skrællet fra knoglerne i varmt vand i et par minutter, skyl, tør det grundigt. Vi skærer datoerne fint, tilføj til jordnødder.

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade
Jordnødpasta med honning og bitter chokolade
Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Slib alt grundigt igen, indtil der dannes en glat klumpet masse.

Tilsæt chokolades smeltet med honning. På dette trin kan du tilføje en halv teskefuld jordkanel eller en teskefuld vaniljeekstrakt eller begge dele sammen.

Bland ingredienserne i 3 minutter, og vores jordnøddespasta med honning og bitter chokolade er klar.

Jordnødpasta med honning og bitter chokolade

Vi skifter pasta til en tør glaskrukke med et hermetisk tilstødende låg. Opbevares i køleskabet. Arachis pasta forberedt i henhold til denne opskrift kan opbevares i op til 10 dage.

Til morgenmad, steg to toast, udtvær med jordnøddespasta og marmelade en toast, dækker andre. Du har ikke prøvet en sådan lækker sandwich endnu! Behagelig appetit!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.