Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Joicial tags med ris

saftige kødkager med ris, løg og sød rød peber. En enkel og budgetopskrift på 4 portioner. Enhver er passende – kylling, kød eller blanding fra forskellige typer kød. Begynd madlavning med ris. Kornet skal koges på forhånd og køligt, den resterende risgrød vil også passe, selvom grøden er lidt sød, vil dette ikke påvirke smagen på den færdige skål. Semi -finiserede kager kan også fryses ved at placere i en tæt taske med en lås. I fryseren opbevares flere måneder uden tab af smag.

Joicial tags med ris

Forberedelse: 45 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 129,5 kcal egern: 6,6 g: 7,6 g kulhydrater: 10,8 g

Ingredients af kødkager med ris

  • 230 g hakket kød;
  • 30 g løg;
  • 30 g bulgarsk peber;
  • 50 g rund ris;
  • Brødekrakkere;
  • Salt, sort peber, vand, vegetabilsk olie.

Method med at tilberede kødkager med ris

Vi slibes lavt kød i en kødkværn eller bruger det færdige hakket kød fra en blanding af svinekød og oksekød i lige store aktier.

Joicial tags med ris
Joicial tags med ris

Joicial tags med ris

Efter kødet lægger vi i en kødkværn halv en lille pære og halvdelen af ​​rød sød peber.

rund ris foretrækkes til denne opskrift. Rund ris er klæbende, det vil hjælpe med at lime det hakkede kød. Hæld ris i en lille Stewpan. Hæld 100 ml vand. Varm op i kog, luk låget, kog i 7 minutter. Vi pakker gryderet til et håndklæde med et håndklæde og forlader i 10-15 minutter, så risen er dampet. Afkøl den færdige ris til stuetemperatur og tilsæt til det hakkede kød.

Joicial tags med ris

Vi krydrer det hakkede kød – salt og peber sort jord peber efter smag

Joicial tags med ris
Joicial tags med ris
Joicial tags med ris

Hæld derefter ca. 60 ml isvand. Vand er nødvendigt, selvom dens tilstedeværelse ikke skræmmer dig. Vand blødgør hakket kød og hjælper med bedre at lime kødfibre. Kagerne falder ikke fra hinanden, når de steger. Vand kan erstattes med koldt kødbuljong.

Vi ælter det hakkede kød grundigt og renser køleskabet i 20-30 minutter.

Vi opdeler hakket kød i fire dele med våde hænder og danner runde tags. Vi lægger pinde på et skærebræt smurt med vegetabilsk olie.

Joicial tags med ris

Hæld pan -winging kiks i en plade, rulle cins i kiks og vend tilbage til brættet. Forresten er kiks lette at lave mad med dine egne hænder. Fra det krydsede hvide brød skal du skære skorpen, skære brødet med skiver og tørre i en varm ovn, indtil den er gylden. Afkøl det tørrede brød og slib ind i babyen ved hjælp af en blender.

Joicial tags med ris
Joicial tags med ris
Joicial tags med ris

Pan-panun-indstillede tags sætter igen køleskabet i 10-15 minutter. I denne form kan de efterlades i køleskabet indtil madlavningens øjeblik – fra morgen til middag vil de ikke forværres.

Hæld en lidt neutral vegetabilsk olie uden lugt i en gryde. Sæt båndene på den forvarmede gryde og steg over medium varme i ca. 4 minutter på den ene side.

Vend og steg i yderligere 4 minutter på den anden side. Beredskab kan kontrolleres ved at trykke på – hvis forår og juice ikke flyder, så klar.

Joicial tags med ris

Server kødkager med ris varm eller kold. På sideskålen anbefaler jeg en salat med friske grøntsager. Med kolde bånd opnås utroligt lækre sandwich med rugbrød. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Een snack van krabstokken met groene uien en kaas.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.