Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Ja, dette er fastfood! Men så hjemmelavet: opskrifter, der skal gemmes

Vi tilbyder at gemme et par opskrifter. Nogle gange vil jeg arrangere en fest derhjemme med enkle snacks og ikke gider med den første sekunders tredjedel.

Ja, dette er fastfood! Men så hjemmelavet: opskrifter, der skal gemmes

Kalmara Rings, Deep -Fried in Fruit: Opskrift på øl

Fried Squid Rings – En god snack til en ølfest. For at gøre dejen luftig, skal du købe en speciel panikblanding til dybstegen.

  • Oprenset blæksprutte (slagtekroppe) – 1 kg
  • Mel til tempure – 2 spsk. At smage

for den blå sikre sauce:

  • Mayonnaise – 80 g
  • fløde (33% fedt) – 200 ml
  • Ost med blå form – 100 g
  • Salt efter smag

Calmar skåret med ringe ca. 1 cm tyk. Varm vegetabilsk olie i en tyk vendt gryde. Sænk blækspruttererne i dejen i dejen, steg dem i dejen, indtil de er gylden farve i dele, og sørg for, at olien fortsætter med at koge. Sæt de færdige egernringe på papirhåndklæder for at fjerne overskydende olie. For sausen blandes ost med blå form i en blender, fløde og mayonnaise indtil en homogen konsistens. Server med blæksprutte ringe.

Recipe til en hotdog med kødboller

Det er bestemt, hvordan du ikke har serveret kødkugler endnu? Det er værd at prøve!

Ja, dette er fastfood! Men så hjemmelavet: opskrifter, der skal gemmes

Hotdog med kødboller

du har brug for:

  • Pork hakket svinekød – 450 gram
  • Limesaft – 2 spsk. 1/2 kop
  • Skær mynte – 1/4 kop
  • Hvidløg (tænder) – 3 stk.
  • Sojasovs – 1,5 spsk. l. l. – 1/2 tsk.
  • I en blender skal du slibe mynten, hvidløg, løg, fisk og sojasovs. Bland den resulterende blanding med hakket kød, danner små kødboller.
  • Sæt dem i en bageplade og læg dem i en ovn, der er forvarmet til 200 ° C i 20 minutter. , Drys med en malet koriander og bland.

Caesadilla med kylling: enkel opskrift

For denne skål har du brug for hvedekager-traktylas

Ja, dette er fastfood! Men så hjemmelavet: opskrifter, der skal gemmes

Caesadilla med kylling

Du har brug for 4 portioner:

  • Kyllingebryst – 1 pc. Chili – 4 tsk. Frø – 1/2 tsk.
  • Paprika – 1/2 m. Klip kyllingebrystet med terninger, paprika og løg – Strå, steg i vegetabilsk olie. Smør kagerne med sauce. Drys halvdelen af ​​hver tortilla med revet ost, læg påfyldningen på den, derefter igen osten. Dæk med anden halvdel. Skær i 2-3 dele og indsend.

Bourger opskrift til morgenmad

Ja, dette er fastfood! Men så hjemmelavet: opskrifter, der skal gemmes

Burger med æg og svinekøddyr

for burgere til 4 portioner

  • Pork kød (hakket kød) – 500 g
  • Bacon – 8 skiver
  • Gennemsnitlig æg – 4 stk. – 150 g
  • Løg – 1/2 stk. l.
  • Vuster -sauce (valgfrit) – 1 spsk. l.
  • Olivenolie – 1 spsk. l. l.

til servering:

  • Boller til burgere – 2 stk. pære fint skåret. Skær bollerne i to. Overfør til en stor skål. Hver form en flad burger. Steg burgere i en gryde over medium varme i 15-18 minutter, med jævne mellemrum vending. Tør på et papirhåndklæde. Bryd æggene i en tom gryde, steg, så proteinet griber fat, og æggeblommen forbliver flydende. Server burgere ved at lægge baconet og æget på toppen.

Falafel i Pete med en salat

Ja, dette er fastfood! Men så hjemmelavet: opskrifter, der skal gemmes

Falafel i Pete

falafelkugler kan også stegt i frugt, så får du allerede en kold forretter, men varmt!

  • Kogte kikærter – 600 g
  • Hakkede mandler – 50 g
  • Jord er malet 1 spsk. l. l.
  • Zest og juice 1 citron – 1 pc. l.
  • Store gulerødder (rist) – 1 pc.

til salat:

  • Hvid kål (tyndt hugge) – 1 kop
  • Rødkål (tyndt hak) – 1 kop
  • mayonnaise
  1. I mejetærskeren skal du slibe de fleste af kikærter, mandler, caraway -frø, hvidløg, frø, tahini, zest og halv citron og oliesaft. Tilføj de resterende kikærter, koriander og halvdelen af ​​gulerødderne, slib i en pulserende tilstand.
  2. Forbered en salat af kål og de resterende gulerødder, sæson med mayonnaise og citronsaft. Server phalafel i Pete med salaten.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.