Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Honey Gingerbread Cookies “Nytår”

Honey Gingerbread Cookies “nytår” – duftende, velsmagende, festlig. I denne opskrift er vaniljesaus ingefærbrøddej på boghvede honning. Som aroma – duftende peber, nelliker, kanel. Der skal ikke være mange krydderier for ikke at dræbe aromaen af ​​honning. Nytårs pepperkagekager er mest bøjet af Royal Sugar Glaze, Openwork Snowflakes ser meget festlige ud!

Honey Gingerbread Cookies "Nytår"

Forberedelse: 1 dag Forberedelse: 40 minutter Nummer: 5 stykker pr. 100 gram Calorianness: 600 kcal egern: 6 g Fedt: 8 g Carbohydrates: 126 g

Ingredients til testen af ​​honning Gingerbreads “nytår”

  • 300 g mel;
  • 10 g melasse;
  • 200 g sukker;
  • 60 g boghvede honning;
  • 40 g smørolie;
  • 1 æg;
  • 0,5 tsk soda;
  • 0,5 tsk bagepulver;
  • 70 ml vand;
  • Ingefær, nelliker, duftende peber, kanel;
  • En knivspids med lille salt.

Glazeric ingredienser

  • 150 g sukkerpulver;
  • 1 ægprotein;
  • 1 teskefuld citronsaft.

Method med at forberede honning Gingerbread “Nytår”

Honey Gingerbread Cookies "Nytår"
Honey Gingerbread Cookies "Nytår"
Honey Gingerbread Cookies "Nytår"

Mål hvedemel, sigtet. Vi gnider en mørtel eller hugger i en kaffekværn flere ærter med duftende peber, 2-3 nelliker. Tilføj cirka en halv teskefuld jorden ingefær til mel og den samme mængde kanel, tilsæt jordkrydderi, bland alt godt.

Hæld sukker i en Stewpan med en tyk bund. Hæld vand. Varm sirupen kogt, kog i 3-4 minutter, fjern skummet.

I varm sirup, hæld mørke melasse, boghvede honning, tilsæt smør og bland alt godt.

Honey Gingerbread Cookies "Nytår"
Honey Gingerbread Cookies "Nytår"
Honey Gingerbread Cookies "Nytår"

Hæld straks hvedemel, ælte dejen. På dette tidspunkt ligner processen forberedelse af vaniljesaus.

Slå separat det midterste kyllingæg med bageri pulver og soda.

vaniljesausen er helt cool, da det er umuligt at tilføje bagekræfter til den varme dej. Den afkølede dej blandes hurtigt med et slået æg, den er klar til at arbejde. Opbevares pepperkagedej er ikke det værd, den kan dækkes med en skorpe i luften.

Honey Gingerbread Cookies "Nytår"

Drys skærebordet rigeligt med hvedemel. Separate stykker dej, der vejer 40-50 g.

Honey Gingerbread Cookies "Nytår"
Honey Gingerbread Cookies "Nytår"
Honey Gingerbread Cookies "Nytår"

Bagepladen er dækket med pergament til bagning. Vi spreder pepperkagen på papiret i afstand fra hinanden, da de vil stige under bagning.

Opvarm ovnen til 200 grader celsius. Sæt pepperkagens cookies i en opvarmet ovn i 12 minutter.

Fjern straks pepperkagekagerne fra papiret og læg det på risten, kølig. Hvis du forlader produkterne på papiret, kan det klæbe.

Honey Gingerbread Cookies "Nytår"

Forberedelse af glasur til dekoration er en sådan glasur for mange kendt under navnet “Royal Sugar Glazure” eller “Ice”. Gnid ægproteinet i en skål, filtrer gennem en sigte. Sigt sukkerpulver gennem en sigte. Tilsæt sukkerpulver til æggehvide i små portioner. Bland, indtil der dannes en tyk tegningspasta, tilsæt citronsaft. Vi fylder konfekturposen med en smal dyse af glasur. Vi tegner snefnug på afkølet pepperkag. Sæt den dekorerede pepperkage på risten, lad den være i 24 timer, så glasuren frøs godt.

Honey Nytårs pepperkage kan opbevares i en glas- eller metalkrukke på cirka 2 uger. Behagelig appetit og sjov ferie.

Læs også en interessant artikel: District linzen stoofpot met ribben. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.