Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Hjemmelavet Buzhenina

hjemmelavet Buzhenina – velsmagende og lækkert bagt kød. Dette er en fantastisk skål både til skæring til en ferie (meget mere nyttigt end opbevaret røget kød og skinke) og til en familiemiddag eller middag. Det er meget simpelt at lave hjemmelavet Buzhenina. Enhver, selv den mest uerfarne, kulinariske specialist vil klare denne enkle forretning. En trin -af -trin -opskrift med et foto af forberedelse af hjemmelavet Buzenina -i denne publikation. Og det er godt at sætte hjemmelavet buzhenin på en sandwich i stedet for mistænkelige kogte pølse – og give en solid “bremse” til barnet til skolen eller mand.

Hjemmelavet Buzhenina

Forberedelse: 20 minutter Forberedelse:1 time 30 minutter nummer: 4 portioner til en del Kalorieindhold: 386 kcal egern: 35 g Fedt: 27 g Carbohydrates: 1 g

Ingredients til forberedelse af hjemmelavede buzeniner

  • 700 gram kød;
  • 1 teskefuld salt;
  • 0,5 teskefuld sort jorden peber;
  • Lidt med en lille ærter sort, hvid, lyserød, grøn peber (dog kan du gøre med de sædvanlige sorte peber-goros);
  • 2-3 Lille laurbærstykker;
  • Et par nelliker af hvidløg.
Hjemmelavet Buzhenina

Method med at forberede hjemmelavede bozeniner

For Buzenina er svinekød bedre egnet til et helt stykke uden knogler og årer, men med en lille mængde fedt. Sådan kød i bagt form er ikke tørt og hårdt, som en sål, men blød og saftig.

Vi skyller kødet under hanen, let tørt på tabletten, og læg det derefter med krydderier og krydderier: Klip med en kniv til en dybde på 1-2 cm. og ærter, et stykke laurbærblad og med hensyn til hvidløgstand.

Hjemmelavet Buzhenina

Derefter pakker vi kødet i folie til bagning og prøver at pakke det mere tæt og mere sandsynligt. Den strålende side af folien skal være ud over, mat – indad.

Hjemmelavet Buzhenina

Sæt kødet indpakket i folie i en støbe -pande eller glasform, og hæld vand 1 cm højt på bunden af ​​opvasken.

Hjemmelavet Buzhenina

buzenin bage ved 190 ºс 1-1,5 timer. Tilberedningstiden såvel som bagningstemperaturen kan variere afhængigt af din ovn. Kontroller derfor processen – tilsæt vand, når den fordamper, og cirka en time efter bagningens start og udfoldet folien forsigtigt, prøv kødet med en kniv. Hvis bouillon er gennemsigtig, og kødet er blødt, er Buzhenina klar. Hvis du stadig er hård, skal du fortsætte med at lave mad.

Hjemmelavet Buzhenina

Vi tager den færdige hjemmelavede Bujenin ud af ovnen, drej den ud og lader det afkøle lidt og skærer den derefter med skiver.

Hjemmelavet Buzhenina

Behagelig til dig appetit!

Læs også en interessant artikel: Pannenkoeken met gehakt vlees.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.