Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Hjemme dumplings

Køber du ofte butiksdumplings? Lad os bedre lære at skulpturere lækre dumplings derhjemme! Købt – det er praktisk, jeg argumenterer ikke: Jeg købte – kogt – spiste. Hurtig og let – men ikke nyttigt og endda risikabelt. I små butikker sælger de ofte alle slags ting. Jeg råder dig ikke til at købe semi -finiserede produkter. Ja, med forberedelsen af ​​hjemlige dumplings bliver du nødt til at tænke, men resultatet er det værd.

fordi:

I Home Dumplings lægger du ægte kød, og ikke det hakkede kød af mistænksom oprindelse – du kan sikkert spise dem selv og give dem til børnene;
Og du lægger en masse fyld, ikke gulvet i en kaffeske;
Fælles modellering af dumplings, og derefter er deres egen venlige spisning en fremragende lektion for hele familien i weekenden.

Hjemme -dumplings er naturlige, velsmagende, tilfredsstillende og sjove. Derudover kan de anvendes til fremtiden, en fuld fryser, og så har du ikke problemer med en hurtig middag: du har og kogte.

Hjemme dumplings

Forberedelse:20 minutter Madlavning:15 minutter nummer: 2 portioner pr. Portion calorianity: 400 Kcal egern: 30 g Fedt: 25 g Carbohydrates: 6 g

Ingredients til hjemme -dumplings

  • 2 kopper mel;
  • 1 kop kogende vand;
  • En knivspids salt;
  • Du kan tilføje 1 spsk. l. Solsikkeolie for større elasticitet af dejen.

Ingredients til fyldning af hjem dumplings

  • 300-400 g hakket kød eller stykke kød;
  • 1 løg;
  • 2-3 spsk. l. Vand (juster mængden af ​​vand under hensyntagen til konsistensen af ​​hakket kød);
  • Salt, sort peber.

Method med at forberede hjem Dumplings

Preparing the Filling

Først skal du lave påfyldningen. Hvis du har købt kød, skal du dreje det i en kødslibemaskine. Oksekød, svinekød, kylling er egnede. Hvis kødet er fedtfedt, kan du tilføje et stykke fedt.

Det færdige hakket kød kan bruges, som det er eller derudover snoet på en kødkværn.

salt, peber hakket kød, bland med finhakkede løg. For at gøre fyldningen saftig, tilsættes lidt vand, mælk eller bouillon. For saftighed kan du tilføje rå kartofler eller kål, knuste greener, der er snoet på en kødslibemaskine til påfyldningen.

Preparing dejen

Vi forbereder vaniljesausen til dumplings, enkel og behagelig i arbejdet: Det æltes let, tyndt rullet ud, i færdige produkter – ikke ru og hård, men mør, blød.

Hæld svampen i svampen, salt, hæld kogende vand og ælte straks: først med en ske, og når det ikke bliver så varmt – med dine hænder. Vi ælter dejen, indtil den er glat, læg en skål i et mel drysset med mel, dæk med et håndklæde, så den ikke tørrer ud.

Sculpt dumplings

Der er to metoder til modellering af hjemmebane: manuelt og ved hjælp af en dumplings.

1. Forberedelse af hjemlige dumplings ved hjælp af dumplings

Hjemme dumplings

Hvis du har en sådan enhed på din gård, kan du lægge mere end tre dusin dumplings i et fald!

Hjemme dumplings

Drys bordet med mel, separat del af dejen og rulle en lidt større dumplings i en cirkel med en diameter på 1-2 mm tyk. Den tyndere dejen, de velsmagende dumplings, men vær forsigtig – for tynd dejen kan gå i stykker.

Det er praktisk at gøre dette: Rul lidt ud, drej dejen, rulle stadig ud, mens den ønskede størrelse opnås.

Hjemme dumplings

Vi lægger cirklen fra dejen på dumplings, presset lidt med din hånd, så fordybningerne er synlige, og vi lægger det hakkede kød i hver. Derefter ruller vi den anden samme cirkel ud fra dejen, dækker dumplings med dem og ruller med en rullepin: først med et lille pres (se hvordan dumplings males?), Og derefter – tæt fastgjort, så dumplings adskiller sig fra det Andet. Derefter drejer vi dumplings og ryster af dumplings på et bræt drysset med mel.

Hjemme dumplings

2. Håndmodellering af hjemmelavede dumplings

Dumplings – En højhastighedsmulighed, men dumplings, blokeret med deres hænder, er meget smukkere (og større!). For at lave “håndlavede dumplings”, ruller vi en pølse fra dejen med en diameter, som en pølse. Vi skar pølsen i stykker 1,5 cm bred. Og så klikker vi hurtigt, indtil dejen har formået at tørre og gennemgået let.

Hjemme dumplings

Først skal du fold cirklen i halvdelen og få kanterne sammen, som en dumpling. Og tilslut derefter “ørerne” sammen – det viser sig en dumplings!

Hjemme dumplings

Sæt dumplings på et bræt drysset med mel. Du kan sende dem til fryseren i reserve – eller lave mad lige der!

Dishes hjemmefra dumplings

Nu hvor du har en solid forsyning med hjemmeboller, er det tid til at finde ud af, hvordan man laver dem. Du kan ikke kun koge dumplings og servere med smør og creme fraiche, men bage dem også i ovnen under ægget og ost, kog i gryder og kogesuppe med dumplings!

Hjemme dumplings

Classisk måde at koge dumplings

Dumplings sænkes ned i kogende saltet vand (ca. 1 spsk salt pr. 2,5-3 liter vand). Kog på medium varme, mens de dukker op, og efter det yderligere 5 minutter med en let kogning.

Derefter fanger vi dumplings med en spaltet ske i en skål eller på plader, må vi lægge et stykke smør, så de ikke klæber sammen. Og hvis du er en virtuos kulinarisk, kan du prøve at blande dumplings lige i en skål og fange dem op! Se bare så middagen ikke spreder sig i køkkenet!

Casserole hjemmefra dumplings

500 g dumplings; 2 kopper creme fraiche; 2 pærer; 30 g smør og 1 spsk. grøntsag; 100 g fast ost; Grønne, krydderier.

En bekvem måde at forberede dumplings uden at lave mad er stor at hjælpe, hvis du har slukket for vandet. Skålen er velsmagende og original.

Sæt dumplings i et lag i form smurt med solsikkeolie. Hæld creme fraiche, blandet med krydderier og afslappet på smør med løg. Drys med revet ost og bag 30 minutter ved 200 ° C.

Soup med hjemme -dumplings

på 2-2,5 liter-3 kartofler; 1 gulerod; 1 løg; 200 g dumplings; 1-2 laurbærplader, salt, peber, greener.

Vi koger terningerne af kartofler og gulerodcirkler i cirka 15 minutter, hæld derefter dumplings, hakkede løg i en gryde, salt suppen efter smag. Når dumplings dukker op, skal du vente et par minutter og tilføje et laurbærblad, hakket dild, persille. Efter yderligere 2 minutter er suppen klar. Når du serverer, skal du lægge en ske med creme fraiche og et stykke olie i hver plade.

Læs også en interessant artikel: Dorpsalade met kip en gefrituurde champignons. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.