Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Hjem sennep på agurk saltvand

Den mest lækre hjemmet sennep opnås på en agurk saltvand. Frø er generelt en nyttig væske med et bredt brugsområde. Cookies bages på saltvand, muffins, lav dejen til galet og tærter. Brine føjes til din yndlingspilesuppe, men den mest lækre brug af saltvand er hjemme -krydderier. Sennep med en saltvand, kogt med dine egne hænder, viser sig så velsmagende, at det bliver den mest elskede krydderier på dit bord! Opbevares i køleskabet i lang tid, ødelægger ikke.

Hjem sennep på agurk saltvand

Forberedelse:5 minutter Madlavning:15 minutter Nummer: 300 g pr. 100 gram Calorianness: 262 kcal egern: 10 g Fedt: 20 g Carbohydrates: 16 g

Home Mustard ingredienser på agurk saltvand

  • 100 g sennepspulver;
  • 150-200 g agurk saltvand;
  • 30 g olivenolie;
  • 1 spsk æble cider eddike;
  • 1 teskefuld malet gurkemeje;
  • 1 teskefuld Asaphetida (valgfrit);
  • Salt og sukker efter smag.

Method med at tilberede hjemmelavet sennep på agurk saltvand

Hjem sennep på agurk saltvand
Hjem sennep på agurk saltvand
Hjem sennep på agurk saltvand

Filtrer agurkens saltvand. I denne opskrift, saltvand fra Sauer (Salty) agurker. Påfyldning fra under syltede agurker er også velegnet, men dette er en helt anden historie. Hvis du koger sennep i marinaden, behøver eddike og sukker ikke at blive tilsat!

Sennepspulver er anderledes, fra min erfaring: jo mindre slibning, jo velsmagende sennep. Hvis sliberne er store, skal du tage kaffekliben og slibe sennepspulveret i flere tricks. Åbn straks ikke kaffeklibedækslet, så støvet er afgjort.

Vi måler den rigtige mængde sennepspulver.

Hjem sennep på agurk saltvand

I denne opskrift tilføjede jeg en indisk krydderi – Asaphetida, det kaldes ofte “roden”. Krydderierne er specifik, det går godt med sennep, men for en amatør. Spring derfor over dette trin i opskriften, hvis du ikke kan lide lugten af ​​Asafetida.

Hjem sennep på agurk saltvand
Hjem sennep på agurk saltvand
Hjem sennep på agurk saltvand

Tilføj gurkemeje. Gurkemeje – et naturligt farvestof, overalt brugt i fødevareindustrien. Det blandes med sennep og pletter krydderiet i en lækker farve.

Den filtrerede agurk saltvand drænes ind i stewpanen. Vi opvarmer saltvand til ca. 60 grader celsius, det skal være varmt, men ikke koge. Hæld varm saltvand i en skål med sennep.

Bland ingredienserne med en ske. Hæld olivenolie. Enhver vegetabilsk olie, kold klemme eller raffineret olie er ikke så vigtig. Bitterheden af ​​olivenolie vil ikke være mærkbar, da selve sennep er bitter, undskyld for tautologien.

Hjem sennep på agurk saltvand

Tilsæt en spiseskefuld æble eller hvidvineddike. Salt efter smag, hæld sukker sand eller sødet krydderiet med flydende honning. Bland godt, prøv. På dette tidspunkt er der ingen forbrænding og skarphed, bare en lidt bitter blanding, så du kan justere salt/sukker \ eddike til dine smagreceptorer.

Hjem sennep på agurk saltvand

For at opbevare hjemmelavet sennep tager vi rene tørre glasskrukker, du behøver ikke at sterilisere opvasken. Læg sennep i krukker, luk den tæt og læg den i køleskabet. Efter cirka 24 timer vil sennep være klar – det får “fæstningen.”

Hjem sennep på en agurk saltvand kan opbevares i køleskabet i flere måneder. Sennep forringes ikke, da det i sig selv er et fremragende konserveringsmiddel.

Læs også en interessant artikel: Wortelmuffins met nootmuskaat.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.