Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Hæld tærte med græskar og creme fraiche

Den mest lækre oversvømmede tærte fra smuldrende sanddej med græskar og creme fraiche. Du kan også tilføje æbler og citron til fyldningen for at give surhed og citrusaroma.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche

Forberedelse:1 time 15 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 710 kcal Squirrels: 19,5 g Fedt: 34,3 g Carbohydrates: 63,5 g

Ingredients til hældningskagetest

  • 210 g hvedemel;
  • 1 kyllingæg;
  • 1 \ 4 teskefuld dej bagepulver;
  • 15 g koldt vand;
  • Vanilje, en knivspids salt.

Ingredients til fyldning

  • 300 g fedt creme fraiche;
  • 2 kyllingæg;
  • 130 g sukker;
  • 200 g græskarpuré;
  • 1 citron;
  • 2 spiseskefulde hvedemel;
  • Nutmeg;
  • Mandelblade.

Method med at forberede en hældende tærte med græskar og creme fraiche

Hæld hvedemel og bagepulver af dejen i en skål. Tilsæt lille hvidt sukker eller pulveriseret sukker. Hvis du bruger vanillin som en smag, skal du tilføje den på dette tidspunkt.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche
Hæld tærte med græskar og creme fraiche
Hæld tærte med græskar og creme fraiche

Bland tørre ingredienser. Klip det afkølede smør med terninger, kast det i en skål. Moden olie med mel og sukker i små krummer.

Vi bryder kyllingæget, hæld en spiseskefuld isvand.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche

Ælte hurtigt dejen. Vi pakker dejen ind i en film, forlader i køleskabet i 30 minutter 1 time.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche
Hæld tærte med græskar og creme fraiche
Hæld tærte med græskar og creme fraiche

I mellemtiden foretager vi oversvømmelse af creme fraiche med græskarmos kartofler. Vi bryder kyllingæg i en skål, tilsættes fedtholdig creme fraiche og sukker. Bland ingredienserne med en visp til en homogen tilstand.

Tilsæt puré fra græskar. Klem saften fra halvdelen af ​​citronen, gnid citronskallen på et riv. Det er let at koge græskarpuré fra bagt græskar: Bag stykker græskar, rengør massen fra huden, slib med en blender eller tør gennem en sigte. Du kan også dampe det oprensede græskar med en lille mængde vand eller som i denne opskrift tilsætte et revet æble i stedet for vand.

Vi griber ind i fyldningen af ​​græskarpuré, hæld hvedemel eller stivelse. På et fint rivende, tre muskatnød, er en lille knivspids nok.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche

I bunden af ​​den aftagelige form lægger vi bagepapiret. I denne opskrift er størrelsen på formularen 18 centimeter.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche
Hæld tærte med græskar og creme fraiche
Hæld tærte med græskar og creme fraiche

Smør skærebrættet med vegetabilsk olie eller drys med mel. Vi ruller den kølede dej ud i en cirkel, lagstykkelsen er ca. 7 millimeter.

Vi lægger dejen ud i formen, danner en høj side af dejen i en cirkel.

Hæld påfyldningen af ​​creme fraiche med græskar i formen. Fyldningen vil være ret tyk nok, hvis creme fraiche er fedtet, og græskarmos kartofler er godt faldet.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche

De fremspringende kanter på dejen er pakket ind i fyldningen. Drys tærten med mandelblade.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche

Opvarm ovnen til en temperatur på 180 grader Celsius. Vi lægger formen med en tærte på det gennemsnitlige niveau af den forvarmede ovn. Bages 45-50 minutter indtil gylden skorpe.

Hæld tærte med græskar og creme fraiche

I 5-7 minutter forlader vi den hældende tærte i uniformen, derefter ryster ringen, tag kagen ud. Afkøles på en gitter ved stuetemperatur. Lad påfyldningen fryses, dette har brug for 2-3 timer.

Den frosne oversvømmelsespai er skåret i dele, tjener til te. Behagelig appetit!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.