Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Gulerod havregryn

Vi forbereder os på morgenmad en nyttig havregryn på serum med gulerødder og urter. Efter min mening er enhver ingrediens i denne opskrift fordelagtig. Du skal indrømme, at de helende egenskaber ved havregryn og serum bare ikke kompilerer legender, men stuede gulerødder elskede grøntsag af alle ernæringseksperter. Hvis du steger havregryn i en anti -stick stegepande, kan du undvære olie. Et glas grim yoghurt eller kefir vil med succes supplere måltidet. Generelt leveres en afgift for kraft indtil middag! Gå ikke glip af morgenmad, dette er det vigtigste måltid!

Gulerod havregryn

Forberedelse:20 minutter Nummer: 3 portioner pr. Portion Kalorie: 155 kcal egern: 9 g Fedt: 3 g Carbohydrates: 18 g

Evliyanoblin ingredienser på serum med gulerødder

  • 250 g gulerødder;
  • 65 g hurtig -kogt havregryn;
  • 80 g ostemasse serum;
  • 2 kyllingæg;
  • En lille flok persille;
  • 1 \ 2 tsk tørret timian;
  • 1 \ 4 teskefuld dej bagepulver;
  • Salt, malet sort peber;
  • Raffineret vegetabilsk olie.

Method med fremstilling af havregryn på serum med gulerødder

Gulerod havregryn
Gulerod havregryn
Gulerod havregryn

Grind gulerødder på et stort riv. Smør gryden med et tyndt lag raffineret olie. Vi lægger de revne gulerødder i gryden, drys med salt og tørret timian. Dæk med et låg, og lad det småkoke i 10 minutter over medium varme under omrøring med jævne mellemrum. Styrede gulerødder skal hurtigt afkøles – hæld ud på brættet og ryste med et tyndt lag.

Hæld hurtigt havn havregryn i en dyb skål – Hercules. Hæld ostemasse serum.

Tilføj lidt afkølet stuet gulerod.

Gulerod havregryn

Finlyhakket en lille flok persille. Tilføj 1-2 spsk hakket persille til dejen.

Gulerod havregryn
Gulerod havregryn
Gulerod havregryn

Break kyllingæg. Bland dejen grundigt.

Salt og peber Malet sort peber efter smag, hæld bagepulveret på dejen og bland igen alt godt. Vi tilføjer bagepulver på dejen efter ønske, dette er ikke en obligatorisk ingrediens, men med det vil Oathanbins være lidt mere storslået.

Vi opvarmer gryden med anti -stick coating godt. Smør den opvarmede pande med en silikonebørste med et tyndt lag vegetabilsk olie uden lugt. Vi lægger omkring 3 spsk dej i midten af ​​gryden og smør dejen ud med et lag på ca. en centimeter tyk i en rund pandekage. Dæk med et låg, kog i 2-3 minutter på den ene side over lav varme.

Gulerod havregryn

Vi drejer pandekagen med en bred spatel – den forbandede den er blid, du er nødt til at håndtere den omhyggeligt, så den ikke falder fra hinanden i stykker. Steg på den anden side, også lukker gryden med et låg.

Gulerod havregryn

Vi fjerner havregryn fra gryden og steger de næste to. Af de ingredienser, der er angivet i opskriften, opnås 3 relativt tykke pandekager med en diameter på ca. 18 centimeter. For at tabe sig er en pandekage nok til morgenmad, og for at en mands morgenmad skal være mere tilfredsstillende, råder jeg dig til at tilføje en ægpasta og et glas yoghurt til to pandekager. Behagelig appetit!

Og spis havregryn havregryn med agurk mørke: en lille frisk agurk, et par kviste dild, yoghurt, en spiseskefuld citronsaft og en knivspids havsalt, slå i en blender med et stykke is fra mineralvand. Meget velsmagende og sund!

Læs også en interessant artikel: 3 heerlijke sandwich: met komkommer, met kip, met kool en vlees. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.