Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Granola med Kinoa

sprød tør morgenmad med havregryn, sunde frø og nødder – granol med kinoa. En kop sprøde flager med frugt og mælk oplader energi. Om morgenen vil du være munter og i et godt humør – 5 minutter til en lækker morgenmad!

Granola med Kinoa

Forberedelse:35 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 306 kcal bælter: 10 g Fedt: 20 g

Ingredients granola med kinoa

  • 100 g havregryn;
  • 25 g kinoa;
  • 15 g sort/hvide sesamfrø;
  • 25 g kokosnødder;
  • 25 g hørfrø;
  • 80 g valnødder;
  • 50 g sesampasta;
  • 70 g rosehip sirup;
  • 1 teskefuld malet kanel.

Method med at forberede granoler med biograf

Granola med Kinoa
Granola med Kinoa
Granola med Kinoa

Bland de tørre ingredienser i granolerne. Hæld havregryn i en skål. Du kan blande havregryn med boghvede eller bruge en blanding af flere korn i denne opskrift. Jo flere forskellige korn, jo flere forskellige sporstoffer.

Hæld en film
Hæld sort/hvid sesamfrø.

Granola med Kinoa
Granola med Kinoa
Granola med Kinoa

Hæld kokosnødchips. Du kan rive en frisk koks til granola, det er besværligt, men retfærdiggør dig selv.

Hæld en teskefuld uden et lysbillede af malet kanel. Foruden kanel, vaniljeekstrakt, nelliker, muskatnød er egnet. Du kan tilføje en blanding af krydderier til gløgg eller græskarpai
Hæld hørfrø.

Granola med Kinoa

Vi ælter valnødder eller hazeler med en rullepin, slibes i en blender eller hugger fint med en kniv. Slibede nødder tilføjer resten af ​​ingredienserne

først Tilføj Tkhin – Sesame -pasta.

Granola med Kinoa
Granola med Kinoa

Bland tørre ingredienser godt og tilsæt væske. Tilføj først Tkhin – Sesame Pasta. Hvis pastaen i krukken er farvet, er olien samlet på toppen, så skal du blande grundigt og hæve et tæt sediment fra bunden af ​​dåsen.

Tilføj rosehip sirup. Som sødestof er agavesirup eller ahornsirup velegnet. Brug de slik, du kan lide og er tilgængelige
Vi ælter ingredienserne godt for at lave en masse, der ligner en tyk, klumpet dej.

Granola med Kinoa

Læg bagepapiret på bagepladen, sprøjt papiret med en grøntsagsspray eller fedt med vegetabilsk olie uden lugt. Vi spredte granolen på bagepladen.

Granola med Kinoa
Granola med Kinoa
Granola med Kinoa

Vi knuser granolen med en spatel for at få et lag med en tykkelse på cirka en halv centimeter. Prøv at give kagen den rigtige form på en tykkelse, så kagen bages jævnt.

ovnen opvarmes til en temperatur på 155 grader celsius. Vi lægger en bageplade på det gennemsnitlige niveau af den opvarmede ovn. Vi bager i 25-30 minutters mørk gylden farve. Efter 15 minutter skal du udfolde bagepladen 180 grader, så varmen distribueres den samme. Du har muligvis brug for lidt mindre eller lidt mere tid, afhængigt af ovnens egenskaber
Vi tager en bageplade ud. Cool granol på en bageplade, og bryd derefter på stykker.

Granola med Kinoa

En glas eller metalkrukke er velegnet til opbevaring. For at granolen skal bevares sprød, skal du opbevare den på et tørt, mørkt sted.

Morgenmad: Hæld 40-50 g granoler i en skål, hæld 100 g mælk eller yoghurt, tilsæt hakket banan og en håndfuld af bær. Fordelene ved hver ske, den mest lækre morgenmad!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.