Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Forårsrød radise salat med brændenælder

En sund fjederrød radise salat med brændenælde og grønne løg. Dette er mange en favorit radise med æg og creme fraiche med tilføjelsen af ​​det første gode grønne omgivelser. Yvanimatina!

Forårsrød radise salat med brændenælder

Forberedelse:10 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 140 kcal egern: 9 g Fedt: 10 g Carbohydrates: 4 g

Spring røde radise salatingredienser med Nettles

  • 150 g unge brændenælde;
  • 150 g røde radiser;
  • Flere fjer af grønne løg;
  • 2 kyllingæg kogt hårdt;
  • 2 spsk creme fraiche;
  • Havsalt.

Method med at tilberede en fjedersalat af røde radiser med Nettles

Forårsrød radise salat med brændenælder
Forårsrød radise salat med brændenælder
Forårsrød radise salat med brændenælder

Den første gavegrønne, der vises med mælkebøtter – brændenælde. Unge brændenælde er nyttig og ikke værre end den samme spinat. I det tidlige forår er Nettle næsten overalt. Vi tager på handsker og bryder de øverste dele af stænglerne af. Derefter river vi bladene fra stænglerne. Stænglerne er ikke egnede til mad, de er fibrøse, i de gamle dage af dem Ropes of Vili.

Jeg kan ikke tilføje brændenælde til salaten med det samme, du skal behandle den. Vask først med koldt vand i et dørslag. Derefter lægger vi en skål og hælder kogende vand. Forlad et øjeblik, igen, vi kaster det i et dørslag. Når vandet drænes, skal du klemme brændenælde som en svamp. Et bundt af grønne omgivelser forbliver i knytnæven, meget lyst, med mange nyttige sporelementer, men næsten usmageligt. Radis og grønne løg vil rette op på situationen.

Skær halerne på den røde radise. Vi skærer radiser med tynde skiver, Grater-Mandolin hjælper med at tackle opgaven af ​​fem.

Forårsrød radise salat med brændenælder

Det klemte og afkølede bundt af brændenælde hakkes fint. Tilføj hakket brændenælde til radiser. For øvrig kan sådanne pakker fryses.

Forårsrød radise salat med brændenælder
Forårsrød radise salat med brændenælder
Forårsrød radise salat med brændenælder

Grønne løgfjer vaskes grundigt, skåret skråt i. Vi tilføjer hakkede løg til salat.

Vejrede hårde kyllingæg er fint smuldrende. Tilsæt hakkede æg til andre salatingredienser. For øvrig skal du også være i stand til at koge æg. Så at skallen ikke sprænger, tager ægene ud på forhånd fra køleskabet. Hæld i koldt vand. Varme op til kogning. Sluk for opvarmningen med det samme, lad det være i 10 minutter. Overfør derefter til isvand. Æggene koges, æggeblommen forbliver gult, proteinet fordøjes ikke.

Hæld havsalt efter smag. Tilføj creme fraiche eller usødet yoghurt, hvis du har brug for at tilberede en lav -kalorie -skål.

Forårsrød radise salat med brændenælder

Vi blander ingredienserne grundigt, den betagende lugt af forårssalat vil allerede fylde hele køkkenet.

Forårsrød radise salat med brændenælder

Vi lægger en fjederrød radisk salat med brændenælde i en salatskål, drys med malet sort peber, hvis det ønskes. Serveres på bordet med Rye Black Bread. Behagelig appetit!

Med Nettles kan du tilberede en masse lækre retter, ikke kun salat. Suppe eller kålsuppe med brændenælde viser sig at være ikke værre end oxalisk. Og hvilke lækre tærter og tærter med brændenælde kan bages. Helt ærligt ved jeg ikke, om brændenælde sælges på markedet. Måske prøver nogle initiativrige bedstemødre at besætte en gratis niche. Jeg ved med sikkerhed, at der i enhver have eller skov er en brændenælde, hvis du ser godt ud. Saml ikke i byen og langs vejen, i haven – så meget som du vil, især hvis du ikke ukrudt.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.