Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

En snack fra sild til det festlige bord

En snack fra sild til det festlige bord – en kanapon af sildpasta på croutons, dekoreret med oliven og en grøn bjælke. Sildpastaen med smør efter smag ligner rød kaviar. På tidspunktet for et samlet underskud brugte husmødrene denne opskrift med magt og hoved, og erstattede en billig, men lækker pasta af rød kaviar på det festlige bord. På trods af enkelheden og et lille budget er kanaperne meget velsmagende og flyve øjeblikkeligt væk, jeg anbefaler det.

En snack fra sild til det festlige bord

Forberedelse:30 minutter Nummer: 3 portioner pr. Portion Kalorie: 370 kcal Squirrels: 37 g: 18 g Carbohydrates: 36 g

Ingredients snacks fra sild til det festlige bord

  • 2 filet af let saltet sild (1 gennemsnitlig sild);
  • 130 g smør;
  • 1 gulerødder;
  • Baget;
  • Mælk, grøntsag og smør til stegning;
  • Oliven og grønne løg til dekoration.

Evda af forberedelse af forretter fra sild til det festlige bord

En snack fra sild til det festlige bord
En snack fra sild til det festlige bord
En snack fra sild til det festlige bord

Klip silden: Skær hovedet og halen, klip maven, fjern indersiden og skyl fisken grundigt med koldt rindende vand. Vi tørrer, sætter sig på brættet, skærer gennem huden langs ryggen. Fjern huden fra hovedet til halen først på den ene side og derefter på den anden side.

Vi adskiller to fileter fra ryggen, vælger små knogler med vores hænder eller trækker ud med pincet. For opskriften er 1 filet nok stor sild, hvis du kan lide salt, skal du bruge hele silden, hvilket øger mængden af ​​olie lidt i opskriften.

Service skrællet fra knoglerne gennem kødkværnen (dysen med små huller). Hvis der ikke er kødkværn, skal du hugge fileten med en kødøks eller en bred kniv på skærebrættet.

En snack fra sild til det festlige bord

Gnid gulerødderne på Grater, stek i vegetabilsk olie i 5 minutter, kølig. Vi sender en afkølet gulerod til en kødkværn efter silden.

En snack fra sild til det festlige bord
En snack fra sild til det festlige bord
En snack fra sild til det festlige bord

Vi tager smøret på forhånd fra køleskabet og forlader ved stuetemperatur i cirka en time. Tilsæt blødgjort olie til sild og gulerødder.

Vi blander pastaen grundigt fra silden, og nu skal den fryses.

Vi lægger to lag med klamfilm på brættet, spredte sildpastaen på toppen.

En snack fra sild til det festlige bord

Form en lang pølse, indpak den omhyggeligt som et slik. Vi vrider enderne af filmen, drejer pølsen med en tykkelse på 4-5 centimeter. Vi fjerner sildpastaen i fryseren, hvis du har brug for at koge snack hurtigt eller lade den være i køleskabet, fryser den på 2-3 timer.

En snack fra sild til det festlige bord
En snack fra sild til det festlige bord
En snack fra sild til det festlige bord

Baget skåret i stykker af 1 centimeter tyk. Vi lægger den hakkede baguette i en dyb plade, vand den med kold mælk eller fløde. Du kan skære ud en udsparing til cookies -figurskiver med toastbrød.

Smør gryden med vegetabilsk olie, læg et stykke smør. Steg baguette stykker, indtil de er gyldne på begge sider.

Baget croutons er lagt ud på tavlen, cool. Skær den kølede sildpasta med skiver med en tykkelse på ca. en centimeter.

En snack fra sild til det festlige bord

På en afkølet crream lægger vi en klud af pastaen, vi fastgør oliven med en cocktailspyd på toppen, dekorerer forretteren med grønne løg og serverer. Behagelig appetit!

For en sort: Ud over oliven vil kanaperne dekorere syltede eller friske agurker, stykker af blød ost, ringer af rød sød løg.

Læs også en interessant artikel: Aardappel dumplings.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.