Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost

En snack fra krabbestikker med grønne løg og ost er en simpel opskrift på kolde appetitvækkere fra færdige produkter på 10 minutter. Den eneste ingrediens, der skal koges, er kyllingæg. Jeg elsker virkelig disse opskrifter. Fra produkter, der altid er ved hånden, viser det sig enten en salat eller en pasta, som glæder sig over et skive elskede brød.

En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost

Forberedelse:10 minutter Nummer: 2 portioner pr. Portion Kalorie: 515 kcal Squirrels: 24,8 g: 36,6 g kulhydrater: 13,8 g

Ingredients snacks fra krabbe pinde med grønne løg og ost

  • 200 g krabbepinde;
  • 100 g smeltet ost;
  • 35 g grønne løg;
  • 2 kyllingæg kogt hårdt;
  • 50 g cremet cottage cheese;
  • 50 g fedt creme fraiche;
  • 1 tsk sojasovs;
  • Salt, sukker, sort peber, paprika.

Method med at forberede snacks fra krabbestænger med grøn løg og ost

Vi gnider osten på Grater, lægger i en salatskål. For let at rive den smeltede ost råder jeg dig til at lægge den i fryseren i en halv time.

En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost
En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost
En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost

Skær i fint grøn stråle, tilsæt osten. I foråret og sommeren råder jeg dig til omhyggeligt at behandle grønne løg, så larverne af løgfluerne ikke falder i mad. Det er nødvendigt at skære pennen med, skyl med vand og derefter skære. Måske en besværlig, men pålidelig måde. Hvis der ikke er nogen grøn løg, skal du skære en lille løg og stege den i flere minutter i vegetabilsk eller olivenolie. Stegt løg skal afkøles, før den tilføjes til resten af ​​ingredienserne.

Skær i små terninger eller gnid krabbestænger på et stort riv. Hvis pindene er frosset, redder kvigen situationen – der er ingen grund til at vente, indtil de glæder sig.

En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost

Kogte æg hakkes også fint, tilføj resten af ​​ingredienserne. Hvis du erstatter kyllingæg med vagtel med en hastighed på 1 kylling – 4 vagtel, vil der være mindre kolesterol i en del.

En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost
En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost
En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost

Krydre snack – Tilsæt fedt creme fra cremen og cremet hytteost. Federe osten, den velsmagende salat, men kalorierne er større.

Hæld sojasovs, salt efter smag. Jeg koger med gæret sojasovs, tyk, meget mørk, kun en teskefuld mærkes tydeligt i en stor del af salat, pletter alt i en lækker farve, mens forretteren aldrig bliver vandig. En sådan sauce er i kinesiske butikker, jeg har ikke mødt i en almindelig butik.

Bland ingredienserne godt, prøv. Tilsæt om nødvendigt salt og for balancen af ​​smag en knivspids sukker.

En snack fra krabbe stikker med grønne løg og ost

Læg snacken fra krabbestænger i en skål, drys med finhakket stråle, peber knust sort peber, tilsæt en knivspids sød paprika. Vi brune skiver brød og serverer skålen på bordet. Behagelig appetit!

I modsætning til navnet har krabbepinde intet at gøre med krabbekød, selvom de ligner smag og form. Lav pinde af hvidt kød af havfisk, såsom Pollock, Putassa, Hyk. Dette er en billig kilde til fiskeprotein og en billig erstatning for krabber. Opfandt krabbepinde i Japan i det langt 1973. Japanerne brugte Surimi -protein til produktion af pinde. Dette er frosset kød af hvid fisk eller rejer hakket i en homogen masse.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.