Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto

En simpel forretter af æg med svampepasta dekorerer et festligt eller buffetbord. For at gøre en sådan snack er enkel, vil selv en novice -svejsning mestre denne opskrift. Æg fyldt med svampe tilberedes i vores familie til næsten hver ferie, dette er hendes kronede skål fra umindelige tider. Da jeg var lille, elskede jeg virkelig at undersøge køleskabet den 1. januar, der var specielt efterladt et par udstoppede æg fra nytårsbordet for mig. Siden da har denne skål været fast forbundet med det nye årferie.

Du kan dog lave en snackår året rundt, det er ikke overhovedet sæsonbestemt. Afhængig af pore, for fyldningen tager vi friske skovsvampe, derefter Champignons, derefter svampeemner eller tørrede svampe. Hvis mamma forbereder en fyldning af tørrede svampe, spiser vi på denne dag en lækker og aromatisk svampesuppe.

Du kan tilberede en sådan snack fra den færdige svampepasta, som jeg laver af olie, svampe eller skovvampe forskellige, og rawers, og rødere, og ræve falder ind i den. På en eller anden måde vil jeg dele en simpel opskrift på dette emne om vinteren.

En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto

Forberedelse:15 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 99 kcal egern: 5,9 g Fedt: 7 g kulhydrater: 3,9 g

Ingredients til en simpel snack fra æg med svamppasta

  • 150 g svampepasta;
  • 3 store æg;
  • Et bundt af grønne løg;
  • mayonnaise efter smag;
  • Salt, sort peber, smør;
  • Friske tranebær for at dekorere skålen.

Method med at tilberede en simpel snack fra æg med svamppasta

Vi opvarmer en spiseskefuld smør i en gryde, lægger en pasta, opvarmes i flere minutter. Især for dem, der ikke har sådan en pasta i reserverne, vil jeg beskrive i slutningen af ​​opskriften, hvordan man laver den hurtigt.

En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi koger de skruede store kyllingæg, kølige, rent fra skallen. Skær forsigtigt æggene sammen i to dele, tag æggeblommen ud.

Tilføj æggeblommerne til svampemassen, ælte med en gaffel.

En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto

Strålen med grønne løg er hugget fint. Tilføj hakket bjælke og mayonnaise. Bland fyldet, salt og peber efter smag

En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto

Forbered halvdelene på ægene. Så de ikke kører på en plade, lav et tyndt snit nedenfra, så testiklen står pålideligt på en tallerken og vil ikke rulle til side.

Du behøver ikke at skære i midten, det er bedre at lave en høj by fra fyldet.

Fyld æggene med en fyldning, det er meget tyk og gennemsøgning godt – du kan give enhver form, ikke skåne svampehakket kød. Æggeprotein er grundlaget for, så at sige, retter, og disse retter skal være godt fyldt.

Sæt testiklerne på en festlig plade. Skær hjørnet af mayonnaise -tasken, klem slangen til hvert æg.

En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto
En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto
En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto

Dekorere æg med svampepasta med friske tranebærbær eller granatkorn og drys med en grøn stråle. Før servering opbevares vi i køleskabet. Behagelig appetit!

En simpel forretter af æg med svampepasta. Trin -by -trin -opskrift med foto

Og nu, som lovet, en hurtig opskrift på svampepasta. Kog Champignons i kogende vand i 10 minutter, kast det i et dørslag. Steg i vegetabilsk olie finhakket løg med revne gulerødder, salt. Vi lægger de åede grøntsager og kogte svampe i en blender, slibning og salt efter smag. For øvrig er dåse Champignons også egnede, hvis der ikke er tid til at rodet med friske svampe.

Læs også en interessant artikel: Dessert “Strawberry Soup”. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.