Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Charlotte med æbler fra en brød – en tærte til den dovne, selvom det ifølge rygter er sådan en tærte, der betragtes som en “korrekt” Charlotte. Og også en Charlotte af brød kaldes The Cake of Economical Housewives, da du til forberedelse har brug for en uaktuel tyvegods, som ikke vil sende en enkelt husholderske til papirkurven. De resterende ingredienser er heller ikke fra Delicacies Shop – æbler, mælk, sukker, æg og smør. Og selvfølgelig vil den mest aromatiske fyldning vise sig, hvis du krydrer æbler med malet kanel. I øvrigt er ikke kun brødet velegnet til denne opskrift, et stykke gærpai fra hvedemel, hvidt brød lavet af fuldkornsmel, baguette, chabatta – alt kan bruges.

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Ingredients til Charlotte med æbler fra en loaf

  • ⅔ Baton;
  • 3 Medium æbler;
  • 200 g sukker;
  • 300 ml mælk;
  • 2 æg;
  • 40 g smør;
  • 1 teskefuld malet kanel;
  • Vanillin på spidsen af ​​en kniv;
  • Brødkrummer;
  • Tsukats til dekoration.

Method med at forberede en doven Charlotte med æbler fra en loaf

Skær den uaktuelle tyvegods med terninger. Mange anbefaler at skære en skorpe til en Charlotte -opskrift, men jeg synes, det er intet, det viser sig endnu mere velsmagende med en skorpe. Hakket loaf, især hvis det er helt syet, vand omkring halvdelen af ​​mælken, lad det være til at suge.

Rengør æblerne fra skræl, skær midten ud. Skær æblerne i små terninger, drys med halvt sukker og malet kanel, bland grundigt.

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto
En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Pisk det resterende granulerede sukker med æg og vanilje. Ingen grund til at slå til skum, det er nok til at blande indtil en homogen tilstand.

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Indsæt smør, tilsæt den resterende mælk eller fløde til æg med sukker, med fløde, selvfølgelig, velsmagende. Bland ingredienserne grundigt igen – hældningen til kagen er klar.

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Smør den dybe ildfaste form med blødt smør, drys brødkrummer jævnt. Brug ikke forbindelsesformularen til at forberede denne kage – fyldningen vil flyde ud!

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi lægger et fyldt brød i form, udfyld i bunden af ​​bunden med et jævnt lag, læg siderne af formen for at fremstille en slags den samme tykkelse som bunden. På dette tidspunkt er det praktisk at opdele det hakkede brød i tre omtrent lige store dele – en i bunden, en på siderne og den sidste for toppen.

I midten lægger vi æbler med sukker og kanel, tryk på frugten med din håndflade, vi kompakte godt.

Vi lægger resterne af brødet på æbler, niveauer igen og hælder æg-sajar-milk-blandingen. Efter alle de produkter, der er samlet i formularen sammen, kan du trykke på brødet med en bred spatel eller palme for at lave en flad skorpe på toppen.

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto
En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto
En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Ovnen opvarmes til 175 grader celsius. Vi lægger formen med en Charlotte på den midterste hylde i en varm ovn. Kog i 45 minutter. Den nøjagtige bagningstid afhænger hovedsageligt af tærtenes højde og ovnens træk. Jeg elsker, når æblerne er godt bagt, hvis du kan lide lidt hårde æbler, kan du få en tærte fra ovnen 10 minutter tidligere.

En doven Charlotte med æbler fra et brød. Trin -by -trin -opskrift med foto

Drys den færdige Charlotte med æbler fra brødet og dekorere med finhakkede centre. Serveres på bordet med varm eller kold, behagelig appetit! Det vil være lækkert!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.