Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Dyp fra bagt grøntsager med ricotta

Tilskud til overvågning, usødede cookies, stykker grøntsager, jeg kalder eksamensbevis, konsistensen af ​​sauce som en tyk creme fraiche. I denne opskrift dypper dukket af bagt grøntsager – aubergine, hvidløg, sød peber med ricotta og creme fraiche. En skarp note af peberrod og adjiki. Dyp på snackbordet er en uundværlig ting, det er dejligt at samles omkring en stor skål med en cracker eller chips – sjov og velsmagende!

Dyp fra bagt grøntsager med ricotta

Forberedelse: 40 minutter Madlavning: 10 minutter nummer: 4 portioner til en servering calorianness: 166 kcal egern: 13 g Fedt: 15 g Carbohydrates: 6 g

Dip ingredienser fra bagt grøntsager med ricotta

  • 2 lille aubergine;
  • 3 store nelliker af hvidløg;
  • 1 kødfuld sød peber;
  • 250 g ricotta;
  • 100 g 30% creme fraiche;
  • 2 teskefulde peberrod;
  • 2 teskefulde justeringer lavet af bitter peber;
  • 1 teskefuld af en spisestue;
  • Salt og peber efter smag.

Method med at forberede en dukkert fra bagt grøntsager med ricotta

Dyp fra bagt grøntsager med ricotta
Dyp fra bagt grøntsager med ricotta
Dyp fra bagt grøntsager med ricotta

Forbered grøntsager. Jeg vasker omhyggeligt auberginen, en stor bælge af sød kødfuld peber, vi adskiller hovedet af hvidløg på skiver. Aubergine og peber bliver spurgt med en gaffel flere steder. Vi lægger grøntsager på støbe -jernpanden, du kan pakke den ind i bagning eller foliepapir. Vi lægger grøntsager i et stegeskab, opvarmet til 180-200 grader Celsius. Vi bager i 30-40 minutter. Bagningstiden afhænger af størrelsen på grøntsagerne, så jeg anbefaler at skære stor aubergine i halvdelen, tag på en bageplade eller gryden med en nedskæring.

Cool bagt grøntsager. Vi skar aubergine i halvdelen, skraber massen fra huden. Vi pakker den bagt peber ind i filmen, efter et par minutter fjerner vi filmen og renser peber fra huden. Vi skærer, fjerner frø med en stilk. Bagt hvidløg presses ud af skallen, massen kommer let ud som en tandpasta
Læg skrællede auberginer, peber og hvidløg i en skål, ælter let grøntsagerne med en gaffel. Du kan lægge de bagt grøntsager på brættet, hugge med en kniv, dræne overskydende fugt. Så saucen vil blive mere tyk.

Dyp fra bagt grøntsager med ricotta
Dyp fra bagt grøntsager med ricotta
Dyp fra bagt grøntsager med ricotta

Tilsæt ricotta og fedt creme fraiche. Du kan tilføje blød flødeost eller delikat hjemmelavet hytteost i stedet for ricotta og creme fraiche.

Vi sæsondyp: Sæt peberrod i en skål, rå adjika fra bitter peber, en spisestue. Salt efter smag, prøv, hvis det ønskes, kan du tilføje en knivspids sukker og lidt friskpresset citronsaft for at afbalancere Salt East
Bland saucen til en homogen tilstand med en nedsænket blender for at blive glat som creme fraiche.

Dyp fra bagt grøntsager med ricotta

Den færdige sauce sættes i køleskabet i en halv time for at tilføre, afkøles og smagene blandes. Dyp fra bagt grøntsager kan opbevares i køleskabet i 2-3 dage, sausen forværres ikke.

Opskrift på usødede cookies på agurk saltvand. Sådanne cookies er meget velsmagende at dyppe i dyppe: 220 g mel, 70 g smørolie, 50 g agurk saltvand, 1 æg, en knivspids sukker og en spiseskefuld karvefrø i en blender. Saml dejen i hvem, lad den slappe af i en halv time i køleskabet. Rul ud på bagepapir med et lag på 3 millimeter. Bagetid 12 minutter ved 190 grader. Skær det varme lag i rhombics, cool.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.