Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Duck med æbler

En spektakulær og lækker skål – en bagt and med æbler – er vidunderlig som den vigtigste varme skål til det nye år eller julebord. En rødmende and med aromatiske bage -æbler ser altid festlige ud, dekorerer bordet med dens udseende, og det glæder huset og gæsterne med smag! I denne publikation tilbyder vi at blive bekendt med en trin -af -trin -opskrift på madlavningsand med æbler. Og madlavning af denne skål er ikke så vanskelig. Prøv det, så får du en smuk skål til jul!

Duck med æbler

Forberedelse: 1 time 10 minutter Forberedelse: 1 time: 6 portioner pr. En del kalorieindhold : 600 kcal egern: 38 g Fedt: 40 g Carbohydrates: 16 g

Ingredients til and med æbler

  • Duck vejer 1,5 kg;
  • 4-5 æbler af solide grønne sorter (Simirenko);
  • salt;
  • jorden sort peber;
  • krydderier til kylling – efter eget ønske.

Method med at forberede and med æbler

Det er dejligt, hvis du formår at finde en and. Det er fedt, blødt og bagt hurtigere. Butikens and er også egnet, men da kødet er mere stift, tilrådes det at koge det inden bagning. Og hvis du vil gøre det uden at koge, skal du bage længere.

Så den pløjede, revede og optøede and, vi tørrer lidt, vi stikker huden med en gaffel eller skærer med en kniv, gnider med salt, peber og krydderier. Lad det stå ved en stuetemperatur på 1 time – markeres.

Duck med æbler

Vi begynder at rense æblerne kort før den angivne tid går – hvis du renser det før, kan de mørkere. Vi tager solide sorter, så med langvarig bagning, æbler ikke bliver til kartoffelmos, men forbliver skiver.

Skær de vaskede æbler, rengør det fra kernerne, og du behøver ikke at rengøre skrælen.

Duck med æbler

Træk ind i æblernes and, hvor meget det passer.

Duck med æbler

Sy eller rettes med tandstikker.

Duck med æbler

Det er bedre at bage en and i ærmet end bare på en bageplade eller i en andes – hermetisk bundet, vil den forberede meget hurtigere og blive saftige.

Vi har brug for et stykke bageplade tre gange længere end selve anden. Omhyggeligt, for ikke at bryde ærmet, placer duden i midten.

Duck med æbler

Vi trækker os tilbage fra det 15-20 cm til hver kant og binder samme ærme-med knob eller bruger specielle klemmer. Tillæg er nødvendig, så ærmet, oppustning ved madlavning, ikke knækker.

Duck med æbler

Sæt and i ærmet på en bageplade eller i en bageplade og læg i ovnen.

Vi koger ved 200-220 ° C i en time, muligvis 15-20 minutter længere A-specifik tid afhænger af størrelsen på anden og din ovn. Bølgen skal pout, bouillonen i ærmet koger og anden – til lidt til det samme. Derefter reducerer vi bagningstemperaturen op til 180 ° C, og vi koger yderligere 30-40 minutter, så andet er godt bagt.

Efter 1,5-2 timer skal endda en butikand forberede sig. Men inde i ærmet forbliver det bleg. Og vi har brug for Ruddy, smukke! Derfor tager vi formen ud og omhyggeligt – midt i den varme damp! – Vi skærer og åbner ærmet. Vi lægger hele æbler rundt og lægger en and under grillen i 15-20 minutter.

Duck med æbler

Andet med æbler er klar. Vi spreder det på bakken.

Duck med æbler

Vi pynter med æbler, du kan lægge en sideskål på siderne – boghvede eller kartofler og server varmt!

Læs også en interessant artikel: Kurita Barbecue met champignons in de oven.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.