Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød

Der er sådan en traditionel hviderussisk og litauisk skål – troldmænd. Dette er rå kartofler med hakket kød. Jeg forberedte dovne troldmænd, ingredienserne er de samme som i den klassiske opskrift, og det er lettere at lave mad. Smagen er guddommelig, med creme fraiche viser det sig en sådan fantastisk middag, at du bare slikker fingrene!

Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød

Forberedelse:40 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 333 kcal Fedt: 30 g kulhydrater: 28 g

Ingredients af dovne troldmænd fra kartofler med hakket kød

  • 600 g kartofler;
  • 300 g oksekød hakket kød;
  • 80 g løg;
  • 1 kyllingæg;
  • 1 teskefuld Posho-Sunels;
  • 1 tsk tørret persille;
  • Salt efter smag;
  • Vegetabilsk olie til stegning.

Method med at tilberede dovne troldmænd fra kartofler med hakket kød

Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød
Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød
Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød

Rå kartofler rengøres. Gnid de skrælede kartofler på et groft riv. Det er ikke nødvendigt at presse kartofler, al den frigivne fugtighed vil blive absorberet i det hakkede kød.

Tilsæt revet løg til revede kartofler. Vi bliver nødt til at tolerere og græde, men for troldmænd har du brug for nøjagtigt revet rå bue.

Tilsæt afkølet oksekød hakket kød til kartofler og løg. Du kan bruge blandet hakket kød i denne opskrift: oksekødsvinin, svinekød. Brug den på lager.

Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød
Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød
Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød

Bryt i en skål med kartofler og hakket kød et stort kyllingæg eller et par små.

Krydre troldmændene: Hæld salt efter smag, tilsæt tørret persille og posho-ly. Hvis der ikke er nogen fortov, skal du tage en duftende blanding af tørre krydderier til oksekød.

Derefter, tag på tynde gummihandsker og ælter grundigt det hakkede kød med hænderne med hænderne, indtil der opnås en homogen masse. Manuelt er altid mere pålidelig end en ske! Selvfølgelig kan du bruge et køkkenkombination, men det er lettere at vaske en skål end at adskille og vaske strukturen.

Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød

Opdel dejen i 8-10 lige stykker, der vejer ca. 100 g hver. For en del koger jeg to dovne troldmænd. Hvis du krydrer med creme fraiche, får du en solid skål, der kan fodres af en voksen. Og noget vil altid forblive til supplementet.

Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød
Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød
Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød

Hæld en raffineret vegetabilsk olie uden lugt i en bred gryde med en tyk bund. Smør håndfladerne med vegetabilsk olie, skulpturer rundt eller ovale koteletter – troldmænd. Sæt troldmændene i forvarmet olie. Steg først på den ene side, indtil den er gylden skorpe.

Drej forsigtigt spatlen og steg troldmændene på den anden side, indtil den er gylden skorpe, skal du stege i cirka 3 minutter.

Læg teflonarket på bagepladen, smør med olie. Vi spreder troldmændene fra gryden til bagepladen. Vi opvarmer varmeskabet til 180 grader Celsius. 12 minutter bringer troldmændene til beredskab i et forvarmet varmeskab. Kombinationen af ​​pan-dukhovka er win-win. Kuteletter, kødboller eller chop opnås saftigt, ikke tørret, brænder ikke!

Dovne troldmænd fra kartoffel med hakket kød

Lazy troldmænd fra kartofler med hakket kød serveres på bordet varmt, hæld med tyk creme fraiche, drys med en grøn stråle eller dild. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Kip onder de saus behamel.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.