Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Den dovne sild under pelsfrakken er en kold forretter fra Ivasi Herring. Vegetabilsk salat med Iwasi baseret på en klassisk sild under en pelsfrakke er meget let tilberedt. Vi koger grøntsagerne til denne opskrift på forhånd og kølige til stuetemperatur. Bland varme fødevarer med sild smagløs!

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Faktisk er Ivasi slet ikke en sild. “Ivasi Herring” er handelsnavnet for Far Eastern Sardina. Navnet optrådte på grund af den eksterne lighed af fisken med den sædvanlige sild, derudover oversættes Ivasi af japansk- “sardine”. Dette er en lille fisk, men meget fedt, sund og velsmagende, den henviser til lederne i indholdet af omega-3 umættede fedtsyrer.

Jeg råder dig til at bemærke denne enkle snack i den kulinariske bog som en snack fra kategorien “Gæster på tærsklen”, medmindre du selvfølgelig har kogt grøntsager. Selvom der i vores tid ikke er nogen problemer med dette, er der i nogen hypermarked allerede svejset, renset og pakket kartofler, gulerødder og roer.

  • Forberedelsestid: 25 minutter
  • Antal portioner: 4

Ingredients til en doven sild under en pelsfrakke

  • 2 landsbyer i IVASI;
  • 1 kartoffel;
  • 1 gulerødder;
  • 1 Beets;
  • 30 g løg af pare;
  • 2 kyllingæg;
  • Bunch of Dill;
  • 120 g mayonnaise;
  • Dill og frosset tranebær til dekoration.

Method med at forberede en doven sild under en pelsfrakke

Vi renser Iwashi. Vi foretager et snit på maven, fjerner indersiden, skærer derefter hovedet og halen af, fjern huden.

Vi adskiller ryggen fra fileten, trækker små knogler ud.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Skær fisken med små terninger, læg en salatskål i.

Den lette del af løgnens stamme skæres i tynde ringe. Vi forlader lidt løg for at dekorere salaten, tilsæt resten af ​​den hakkede rivning til fisken.

Vi koger de skruede kyllingæg, køler, adskiller proteinerne fra æggeblommerne. Vi skærer proteinerne fint, lægger i en salatskål.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto
Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto
Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Derefter tilsættes kogte gulerødder hakket med små terninger.

Vi skærer også kartoflerne med terninger, sender den til salatskålen efter gulerødderne. Det tilrådes at skære alle de kogte grøntsager på samme måde.

Klip med terninger, tilføj resten af ​​ingredienserne.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto
Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto
Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Finhak en flok frisk dild og krydre salaten – Tilsæt hakket dild, mayonnaise, salt og sort peber efter smag.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi blander ingredienserne grundigt. I øvrigt kan mayonnaise fortyndes med creme fraiche og en teskefuld af en spisestue af sennep.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Sæt en kulinarisk ring på en plade, fyld den med en salat tæt, tamp den, så produkterne ikke smuldrer.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

æggeblommer gnider på lille rivende, drys appetitvækst med revne æggeblommer.

Yolken er altid bedre at bruge til at dekorere snacks, for det første er det smukt, og for det andet ser ingredienserne i salaten bedre ud uden æggeblomme.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

Vi dekorerer den dovne sild under en pelsfrakke med ringe af en løg af en frosset tranebær og kviste af frisk dild. Vi renser snack i køleskabet i 20-30 minutter. Før servering skal du fjerne den kulinariske ring. Behagelig appetit.

Doven sild under en pelsfrakke. Trin -by -trin -opskrift med foto

“Village of Ivasi” sammen med Olivier, en sprat i tomatsauce og mange andre produkter blev et symbol på den sovjetiske æra i firserne.

Husk Leonid Filatov:

“Hvad Grand spørger ikke –

Han, som en røv, “S” og “S”,

Nå, alt ligger

Ivasi Herring!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.