Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Den korrekte sild under pelsfrakken er lagene på sin side, smagen af ​​skålen afhænger af de konturer. Det er vigtigt ikke kun at tilføje fisk og grøntsager i en bestemt sekvens. Forberedelse af produkter er også af stor betydning. Kog aldrig grøntsager til sild under en pelsfrakke dagen før, om natten i køleskabet mister de en del af smagen, bliver friske. Kog grøntsager 2-3 timer før kogning og afkøl dem til stuetemperatur. Du kan også bage gulerødder, rødbeder og kartofler i ovnen i folie.

Vælg det mest fedt. Den atlantiske sild er federe, men i Stillehavets sild er mindre små knogler, og det er lettere at rengøre. Du kan også hente sild derhjemme, dette har brug for 3-4 dage.

Klar -Lavede grøntsager af mellemstørrelse i opskriften er angivet i stykker.
meget

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Forberedelse:20 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 670 kcal egern: 19,2 g: 44,2 g kulhydrater: 25,5 g

Ingredients til sild under en pelsfrakke

  • 2 fedt sild;
  • 4 kyllingæg;
  • 2 gulerødder;
  • 1 løg;
  • 3 Beets;
  • 250 g mayonnaise;
  • Grønne løg til at dekorere skålen.

Method med at forberede den højre sild under en pelsfrakke

Forbered ingredienserne til silden under pelsfrakken. Det er praktisk at skære og rive alt og derefter samle en salat i en kulinarisk ring, på en plade eller i en gennemsigtig salatskål.

Så vi renser silden fra knogler og hud, skåret fint.

afkølede hårde kyllingæg, skåret i terninger.

løghakk små terninger. Hvis bjælken er “ond”, hæld den med kogende vand i 5 minutter, dræn vand, skyl den med koldt kogt vand.

Gulerødder, rødbeder og kartofler rengøres af huden, gnid på et stort grøntsagsgrader.

Når alle ingredienserne til besætningerne er tilberedt under pelsfrakken, kan du samle en salat.

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Vi lægger en kulinarisk ring på en flad plade. Til den festlige underkastelse bruger jeg hjertedommen. I denne form ser den mest banale snack meget præsentabel ud.

Vi lægger det første lag – finhakket sild.

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Drys kartofler med salt.

Vi lægger det andet lag på silden – revne kartofler, fedt kartoffellaget med mayonnaise.

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Derefter lægger vi løg, distribuerer jævnt. Løg blandes med mayonnaise, så det behøver ikke at blive smurt separat.

Vi drys også gulerødderne med en knivspids fint salt, påført buen, lav et mayonnaise -net.

Sæt æggene hakket på gulerødderne, hæld mayonnaisen rigeligt.

Den rigtige sild under en pelsfrakke
Den rigtige sild under en pelsfrakke
Den rigtige sild under en pelsfrakke

Det næste lag af sild under en pelsfrakke er revet kogte rødbeder.

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Vi lægger de resterende mayonnaise på sild under pelsfrakken, distribuerer den jævnt med en gaffel. Mayonnaise blandes med rødbeder og over tid er farvet i lyserosa farve.

Vi fjerner salaten i køleskabet i 8-10 timer. I løbet af denne tid er lagene mættede og busture. Tiden til imprægnering er nødvendig! Overvej dette og kog silden under pelsfrakken før festen.

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Før servering skal du fjerne ringen, drys med finhakket grøn stråle eller andre greener. Den korrekte sild under pelsfrakken er klar.

Den rigtige sild under en pelsfrakke

Behagelig appetit!

især for dem, der koger hurtigt, sild under en pelsfrakke i lag:

  • 1 lag – sild;
  • 2 lag – revet kogte kartofler;
  • 3 lag – mayonnaise;
  • 4 lag – løg;
  • 5 lag – revet kogte gulerødder og mayonnaise;
  • 6 lag – hakkede æg og mayonnaise;
  • 7 lag – revet kogte rødbeder og mayonnaise.

Læs også en interessant artikel: Dorpsalade met kip en gefrituurde champignons. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.