Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk

bærbare kager eller muffins uden bagning af nesvik og kogt kondenseret mælk. Tør morgenmad kan bruges ikke kun til dets tilsigtede formål. Dette er en cool base til hjemmesserter: både kagen kan hurtigt bygges og kagen. Jeg råder dig til at forberede 1-2 timer før servering, så chokoladekuglerne ikke har tid til at blive våd og forblive sprød, så velsmagende, selvom muffins fra Nesvik den næste dag var ganske spiselige.

Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk

Forberedelse:1 time 15 minutter Nummer: 7 portioner pr. Portion Kalorie: 340 kcal Squirrels: 4,5 g Fedt: 20 g Carbohydrates: 45 g.

Cupcakes fra chokoladeboller fra Nesquik og kondenseret mælk

  • 120 g chokoladebolde (tør morgenmad);
  • 130 g smør 82% og højere;
  • 200 g kogt kondenseret mælk;
  • 1 teskefuld vaniljesukker;
  • 2-3 spiseskefulde chokoladespil (valgfrit, for voksne);
  • Kakaopulver.

Method med at tilberede muffins fra chokoladekugler fra Nesvikka og kondenseret mælk

Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk
Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk
Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk

Blødgjort ved stuetemperatur Hakk smøret med terninger. Tilsæt vaniljesukker (vanillin eller vaniljeekstrakt) til olien.

Pisk olien med en mixer i lav hastighed. Slå et par minutter, indtil det bliver lys.

I små portioner tilsættes en kogt kondenseret mælk. Alle produkter til cremen skal være ved stuetemperatur, derefter blandes fløde godt, og olien afskæres ikke.

Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk
Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk
Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk

Tilsæt gradvist al den kondenserede mælk, slå karamelcremen, indtil den bliver homogen og storslået. Hvis olien af ​​en eller anden grund blev afskåret, blev ikke-appede små stykker, der ligner cottage cheese, dannet i cremen, så kan alt fastgøres. Læg en skål med fløde i en gryde med varmt vand, lad det være et stykke tid. Graps af olie trækkes, og du kan slå cremen igen, den bliver glat.

Hvis du forbereder en dessert til børn, skal dette trin i opskriften sprunges over. For “voksne” muffins, hæld chokoladespil i cremen og bland godt med en mixer.

Hæld tør morgenmad i en skål – Nesvik chokoladebolde.

Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk
Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk
Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk

Bland godt chokoladeboller med fløde, og du kan danne cupcakes-pyroe.

Udfyld blandingen af ​​silikoneforme til cupcakes. Hvis du bruger metalforme, anbefaler jeg at lægge dem ud med klamfilm, så det er praktisk at få en frosset dessert. Du kan lægge blandingen i almindelige kaffekopper, også dækket med klamfilm. Vi justerer blandingen i forme og fjerner i 1 time i fryseren.

Om en time tager vi de frosne muffins fra forme, drys med en kakao-pulver gennem en Strach. Du kan tilføje en knivspids med kanel til kakaoen. Dette krydderi går godt med chokolade og karamel.

Cupcakes af chokoladeboller af nesvki og kondenseret mælk

Forbered kaffe og server en lækker dessert til den. Cupcakes uden bagning fra tør morgenmad er en god idé til varme sommerdage. En sådan dessert vil let forberede endda et barn. Behagelig appetit!

For at chokoladekuglerne forbliver sprøde, skal cremen være olie. Giv ikke efter fristelse til at udskifte smøret med creme fraiche. Kuglerne absorberer fugt, bliver bomuld, og dette er ikke for alle at smage. Før servering råder jeg dig også til at opbevare cupcakes i fryseren, så de ikke bliver våde.

Læs også en interessant artikel: Vinaigrette met zuurkool en komkommers.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.