Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Creded Collars med ostostost

delikate fiskekoteletter fra krabbestænger med chedder og lækker cottage cheese sauce. Det er ingen hemmelighed, at krabbestikker er lavet af hvidt havfisk, det lugter kun af krabber der. På trods af forskellige angreb er de meget populære. At kun de ikke er forberedt fra dem: salater, snacks, fyld til lavash og tærter. Og dette er også en klar -makket hakket kød til fiskekoteletter, det er meget praktisk at lave en haukemiddag – hurtig, velsmagende, let!

Creded Collars med ostostost

Forberedelse: 20 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 190 kcal Squirrels: 9 g Fedt: 25 g Carbohydrates: 13 g

Ingredients koteletter lavet af krabbestænger med ost chewer

 • 200 g krabbepinde;
 • 1 kyllingæg;
 • 80 g fedt creme fraiche;
 • 30 g hvedemel;
 • 40 g chedder;
 • Brødekrakkere;
 • Salt, vegetabilsk olie til stegning.

Ingredients til sauce

 • 150 g ricotta;
 • 100 g creme fraiche;
 • 1 fed hvidløg;
 • Flere kvist af persille;
 • Salt efter smag.

Method med at forberede koteletter fra krabbestænger med osteskylder

Creded Collars med ostostost
Creded Collars med ostostost
Creded Collars med ostostost

Det er praktisk at lave mad fra frosne krabbepinde – de er lettere at rive. Vi tager en frosset pind, tre på et stort grøntsager, vi får et lille fiskestøv, lige hvad der er nødvendigt for hakket kød.

Til revne krabbepinde skal du tilføje et stort kyllingæg eller to små. Bland krabbestænger med et æg
Tilføj tyk fedt creme.

Creded Collars med ostostost
Creded Collars med ostostost
Creded Collars med ostostost

Hæld hvedemel, salt efter smag. Bland ingredienserne grundigt.

På et fint riv, gnid et lille stykke chedder. Du kan bruge en anden pikant ost til denne opskrift, den skal også være lækker.

Vi blander vores “fisk” hakket kød godt, og du kan stege koteletter. Det hakkede kød skal gå tyk i konsistens, så koteletterne er skulptureret og ikke ligner pandekager. Hvis det viser sig væske, tilsættes lidt mere revne pinde eller ost.

Creded Collars med ostostost

Vi hælder brødkrummer på en bred plade. Fra hakket kød, skulptur de samme runde koteletter. Vi spreder koteletterne i en plade med kiks. Så det hakkede kød ikke klæber til dine hænder, smør dine håndflader med vegetabilsk olie eller fugtighed med koldt vand
Drej forsigtigt koteletterne i kiks, panik fra alle sider. Paning vil give ensartet gylden skorpe og koteletter vil ikke blive kollapset.

Creded Collars med ostostost
Creded Collars med ostostost
Creded Collars med ostostost

I gryden, hæld flere spiseskefulde raffineret vegetabilsk olie uden lugt, brug enhver vegetabilsk olie – raps, solsikke, oliven. Når olien opvarmes godt, skal du lægge koteletterne i gryden. Steg som dyb frugt.

Vi drejer koteletter fra krabbepinde og steger på den anden side også indtil gyldenbrun. Fjern koteletterne fra gryden, læg den på papirhåndklæder, så papiret absorberer overskydende olie
For sauce, bland ricottaen med creme fraiche. Klem en lille fedd hvidløg gennem pressen. Tilsæt lidt salt og finhakket persille eller dild. Bland saucen godt.

Creded Collars med ostostost

Server koteletter fra krabbestænger med varmt eller varmt, hæld med tyk sauce. Der er kartoffelmos eller risgrød på sideskålen. Behagelig appetit!

For en lækker middag har du kun brug for en halv time, og det er fantastisk!

Læs også en interessant artikel: Vegetarische chocolade-immobure cake.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.