Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Cream-sup af zucchini med polent og ost

Cream-sup af zucchini med polent og ost er en flødesuppe, der er let at tilberede på en halv time. Suppen er så øm, at selv børns mos kartofler vil virke uhøflige i sammenligning med den. Polenta giver en suppe-puree en lysegul, lækker farve, som i landsbycreme, smagen er også blød, cremet. Hvis du udskifter den fløjende ost med blå form, giver dette en pikant note. Furret til gylden farve grenka lavet af fuldkorns hvede mel Den bedste tilføjelse til denne skål.

Cream-sup af zucchini med polent og ost

Forberedelse: 30 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 118 kcal egern: 1,38 g Fedt: 2,63 g Karbohydrater: 4,63 g

IngRedients Cream-Supa fra Zucchini med polent og ost

  • 1 Zucchini Zucchini (350-400 g);
  • 1 hovedløg;
  • 1 fedd hvidløg;
  • 3 spiseskefulde af en halv -sen;
  • 700 ml vegetabilsk eller kyllingebuljong (eller vand);
  • 100 g smeltet ost;
  • 100 ml 20%fløde;
  • 20 g smør;
  • Salt, sort og rød peber;
  • Grøn løg til foder.

Method med at forberede cremesuppe fra zucchini med polent og ost

Skær hovedet på løg med skiver. Vi skærer hvidløgsfedd fint. I en gryde med en tyk bund smelter vi smøret, lægger de hakkede løg og hvidløg, steg det over lav varme i 5-7 minutter, indtil løgen bliver blød. For ikke at vaske overskydende retter, steg grøntsager i den samme gryde, hvor du skal lave mad, er det mere praktisk.

Cream-sup af zucchini med polent og ost
Cream-sup af zucchini med polent og ost
Cream-sup af zucchini med polent og ost

Tsukkini skåret i små terninger, tilføj til stegte grøntsager. Hvis zucchini er ung, er det velegnet til mad, det er ikke nødvendigt at rengøre, da frøene ikke udviklede sig, og skrælet er mørt. Sen moden zucchini skal rengøres fra skræl og frø, kun massen går til mad.

Hæld vegetabilsk eller kyllingebuljong, på grund af manglende bouillon, almindeligt vand er passende, kan du tilføje en bouillonterning i stedet for salt for at forbedre smagen, hvis tilsætningsstoffer og konserveringsmidler ikke er flov.

Cream-sup af zucchini med polent og ost

Vi opvarmer suppen i kogning, så snart den koger, hælder en tynd strøm af loggen. Polenta opfører sig som semulje, hvis du hælder alt i kogende vand på én gang – samles i klumper, så hæld gradvist under omrøring, så det ikke limes.

Cream-sup af zucchini med polent og ost
Cream-sup af zucchini med polent og ost
Cream-sup af zucchini med polent og ost

Dæk suppen med et låg, kog på lav varme i 20 minutter.

Tilsæt den oversvømmede ost, i denne opskrift osten “venskab”, så snart osten smelter, lad det koge et par minutter mere og fjerne gryden fra ilden.

Den færdige suppe skal omdannes til mosede kartofler, bekvemt ved hjælp af en nedsænket blender, behøver du ikke at oversvømme varmt, men vær forsigtig, så varm spray ikke skæller dine hænder.

Cream-sup af zucchini med polent og ost

Slib suppen, indtil en homogen fløde tilstand, hæld fløde med fedtindhold på 10-20%, bland. Salt efter smag. Vi opvarmer næsten ved at koge, men kog ikke, kog ikke supper med fløde, kun opvarmet.

Cream-sup af zucchini med polent og ost

Hæld flødesuppe fra zucchini med polo og ost i plader, drys med malet sort og rødt peberfrugter og en grøn stråle eller andre greener, der er ved hånden. Behagelig appetit!

suppe er meget velsmagende, og opskriften er universel. I den kolde sæson, spis den varm og kold om sommeren, det er velsmagende i enhver form! I øvrigt, i kølet form, bliver suppen som mousse, den kan serveres i briller.

Læs også en interessant artikel: Oranje cupcakes met kardemom. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.