Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Crable salate med kommen

Crabure med majs og smeltet ost – Lys i madlavning og en meget velsmagende salat af krabbestænger med boligmayonnaise. Kog æg, steg gulerod med løg, mens tilberedte ingredienser køligt, bland hjem mayonnaise. Klip alt, sæson og server. Enkel og let!

Crable salate med kommen

Forberedelse: 5 minutter Madlavning:20 minutter nummer: 4 portioner pr. Portion calorianness: 250 Kcal egern: 16 g Fedt: 15 g Carbohydrates: 18 g

Ingredients af krabbesalat med majs og smeltet ost

  • 200 g krabbepinde eller krabbekød;
  • 1 løg;
  • 1 gulerødder;
  • 3 kyllingæg kogte hårdt;
  • 150 g smeltet ost;
  • 200 g dåse majs;
  • Salt, peber, stegningsolie.

Ingredients til mayonnaise

  • 1 æggeblomme;
  • 10 g sennep;
  • 5 g æble cider eddike;
  • 50 ml oliven eller vegetabilsk olie;
  • Salt og sort peber efter smag.

Method med at tilberede en krabbesalat med majs og smeltet ost

Crable salate med kommen
Crable salate med kommen
Crable salate med kommen

Forberedelse af hjemmelavet mayonnaise til tankning af salat. Du kan gøre det hurtigere med en mixer. Mayonnaise viser sig at være tyk, og i enhver sammenligning kan det ikke gå med butikken. Så vi lægger sennep i skålen, tilsættes æble eller vineddike (du kan erstatte 6%). Vi bryder ægget separat, adskiller æggeblommen. Vi lægger æggeblommen i skålen, hæld 1 \ 4 tsk salt og 1 tsk sukker. Bland alt med en mixer i flere minutter, derefter langs væggen i skålen, dryp, hæld lækker oliven eller vegetabilsk olie. Efter et par minutter bliver saucen tykkere, så emulsionen dannes. På dette trin kan du hælde olie med en tynd strøm. Klar mayonnaise kan bruges straks eller opbevares i en krukke i køleskabet.

Klip fint en stor løg. Gulerødder hugger tynde strimler. Steg grøntsager i vegetabilsk olie i 10 minutter.

Stegte gulerødder med løg overføres til en skål, kølig til stuetemperatur.

Crable salate med kommen

Krabbepinde skæres i små terninger, tilføj de stegte grøntsager.

Crable salate med kommen
Crable salate med kommen
Crable salate med kommen

Warled hærdede æg blev skåret, adskilt proteinet fra æggeblommen. Klip ægproteinet i små terninger eller gnid på Grater. Sæt mysteriumproteinet i salaten.

Den smeltede ost gnides på Grater. For at gøre det let at rive det, skal du sætte osten på forhånd i fryseren i 30-60 minutter.

Vi kaster dåse majs på en sigte, så salaten ikke viser sig at være vandig. Tilsæt majs til andre ingredienser.

Crable salate med kommen
Crable salate med kommen
Crable salate med kommen

Sæson – Tilsæt hjemmelavet mayonnaise i olivenolie, peber malet sort peber.

salt og bland salaten godt efter smag. Der er intet at infundere her, du kan straks dekorere og tjene på bordet.

Før servering skal du lægge en krabbesalat med majs og smeltet ost i en høj gennemsigtig salatskål. Gnid æggeblommer på et fint rivende, drys skålen med revet æggeblomme.

Crable salate med kommen

Dekorere med blade af grønt og korn majs. Vi forlader i køleskabet før servering, men ikke længe, ​​da æggeblommen og greenerne kan tørre.

Behagelig appetit! Salaten er mør, men hvis du vil tilføje en skarp note til den, rådgiver jeg en teskefuld Basabi eller en spiseskefuld revet peberrod. Lidt finhakket kapers eller syltede agurk kan også tilføje en pikant note.

Læs også en interessant artikel: Counsellation voor Borsch van bieten en appels.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.