Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler

Nyttig i husstanden er emnet om vinteren en tankstation for Borsch fra rødbeder med æbler. Vegetabilske krydderier til suppe letter madlavning om vinteren, derudover kan du gemme alle farver og aromaer af efterårsgrøntsager. En buket med grøntsager og frugter i denne opskrift er meget harmonisk. Rødbeder og æbler kombineres perfekt, hvidløg og chili giver en pikant note, og tomater forener alt. Med denne dressing om vinteren kan du koge den mest lækre Borsch!

Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler

Forberedelse:1 time Nummer: 3 l pr. 100 gram Kalorie: 110 kcal Squirrels: 3 g Fedt: 7 g kulhydrater: 12 g

Ingredients til borscht fra rødbeder og æbler

  • 1 kg rødbeder;
  • 500 g gulerødder;
  • 1 kg søde og sure æbler;
  • 200 g løg;
  • 500 g brune tomater;
  • 1 Hoved af hvidløg;
  • 1 pod chili peber;
  • 30 g salt;
  • 50 g sukker;
  • 30 g æble cider eddike;
  • Malet sort peber efter smag;
  • 100 g vegetabilsk olie.

Method til forberedelse af forbindinger til borsch fra rødbeder og æbler

I en dyb gryde eller en gryde med en tyk bund, hæld vegetabilsk olie uden lugt, og til gengæld indlæser vi grøntsagerne. Vi skar løg fint og kaster den først ind i olien. Steg et par minutter, så løgen blødgør lidt.

Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler
Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler
Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler

Vi renser æblerne fra skrælen, gnider på et groft river eller hakkes med tynde strimler. Vi sender revne æbler til gryden.

rødbeder og gulerødder renser grøntsagsskraberen. Vi gnider gulerødderne og rødbeder på et groft rivende, sender det til gryden efter æbler.

Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler
Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler
Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler

Brune tomater skæres fint, kan føres gennem en kødkværn eller slibes med en blender. Tilsæt hakkede tomater til gryden. Hæld sukker, salt, hæld æbleeddik.

Rengør hvidløg, skær den fint. Vi skar chili -peber i halvdelen, fjerner frøene. Slib den rensede peber. Tilsæt hvidløg og peber til andre grøntsager. Sørg for at prøve chili -peber, du kan blive fanget en meget skarp peber, hvis du ikke kan lide at brænde krydderier, skal du udskifte chili med duftende bitter peber.

Dæk med et låg. Kog 40 minutter over lav varme.

Counsellation for Borsch fra rødbeder og æbler

Banker til bevaring grundigt for retter eller i en varm løsning af drikke soda. Skyl kogende vand. Vi vender krukkerne på hovedet mod ovnen. Vi opvarmer ovnen til 100 grader celsius. I varme krukker facet en kogende dressing. Vi strammes tæt, vender på hovedet på lågene. Vi pakker emnerne sammen med et tæppe. Vi forlader, indtil vi er helt afkølet under tæppet – dette er den nemmeste måde at naturlig pasteurisering på. De afkølede emner overføres til opbevaring til et køligt sted.

Jeg anbefaler sterilisering af emnet, hvis du planlægger at opbevare ved stuetemperatur. I bunden af ​​den store gryde, læg en træcirkel, læg den på en fuld bug -dåser, så de ikke kommer i kontakt med hinanden. Hæld varmt vand (50-60 grader celsius), vand skal blokere lågene. Varme op til kogning. Steriliserer banker med en kapacitet på 350 g 12 minutter, 500 g 15 minutter. De afkølede emner kan opbevares i et køkkenskab eller i et pantry væk fra opvarmningsenheder og direkte sollys.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.