Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Citron cupcakes med blåbær

Skub, luft, søde citronmuffins med blåbær, som så harmonisk kombineres med aromatisk dej. Cupcakes på denne opskrift kan bages på en halv time, dette er en af ​​de hurtigste desserter. Hvis du venter på venner på te, planlagde du sammenkomster med venner, eller du har brug for at bage noget lækkert til familiemiddagen, så sørg for at forberede små cupcakes, alle vil være tilfredse.

Citron cupcakes med blåbær

Forberedelse:40 minutter Nummer: 6 stykker pr. 100 gram Kalorie: 368 kcal egern: 4,1 g Fedt: 22,9 g carbohydrater: 52 g

Ingredients af citron cupcakes med blåbær

 • 75 g smør;
 • 120 g sukker;
 • 30 g fedt creme fraiche;
 • 1 æg;
 • 110 g hvedemel;
 • 35 g semulina;
 • 1 \ 2 tsk dejen bagepulver;
 • En knivspids af drikke soda;
 • Vanilje efter smag;
 • 1 citron;
 • 100 g blåbær;
 • sukkerpulver.

Method med at tilberede citron cupcakes med blåbær

Citron cupcakes med blåbær
Citron cupcakes med blåbær
Citron cupcakes med blåbær

Blødgjort ved stuetemperatur vi gnider smøret med sukker, tilsættes vaniljeekstrakt eller vaniljesukker efter smag.

Slå olien med sukker og æg, indtil en homogen tilstand, tilsæt olieagtig creme fraiche.

Til flydende ingredienser tilsættes tørt: Semolina, hvedemel af højeste kvalitet, bagepulver af dejen og en knivspids drikke soda. Soda slukker syren med creme fraiche og citronsaft, bidrager til at løsne og vil hjælpe med at give cupcakes en gylden farve. Du kan blande tørre ingredienser separat og tilføje til dejen.

Citron cupcakes med blåbær
Citron cupcakes med blåbær
Citron cupcakes med blåbær

Skold citron med kogende vand, grundigt min skræl med en grov vaskeklud. Vi gnider det tynde lag af gult zest i dejen. Skær citronen, pres en spiseskefuld juice. Filtrer den klemte juice gennem en sigte, tilsæt dejen.

Bland forsigtigt dejen. På dette tidspunkt kan du give ham en hvile i flere minutter, i mellemtiden for at varme ovnen til 180 grader Celsius.

Tilsæt frosne eller friske blåbær til dejen, det betyder ikke noget, der er frosset eller ej. Under alle omstændigheder vil det vise sig at være velsmagende.

Citron cupcakes med blåbær
Citron cupcakes med blåbær
Citron cupcakes med blåbær

I formularen til cupcakes indsætter vi papirindsatser. Læg den samme mængde dej i hver celle. Det er nødvendigt at fylde formen med ca. 2 \ 3, hvilket efterlader et sted at løfte på toppen. Typisk er der behov for en del fra 60 til 80 g dejen afhængig af størrelsen på formene.

Sæt muffins i ovnen, opvarmet til den ønskede temperatur. Bagetid er 25 minutter ved 180 grader Celsius. Berøden er let at tjekke med en træbjælke eller trykke på en finger på toppen af ​​kagen. Hvis dejen er foråret, falder ikke, bager muffinserne. I gasovnen på 10 minutter skal du udvide formularen 180 grader.

Citron cupcakes med blåbær

Vi bliver straks klar -lavede cupcakes fra ovnen, vi får den fra en metalform, så de ikke sveder. Afkøle citronmuffins med blåbær på et gitter. Drys sukker gennem en lille sigte.

Vi serverer lækre cupcakes til kaffe eller te, meget velsmagende med mælk eller frugtsaft. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Kurita Barbecue met champignons in de oven.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.