Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Chokolade muffins med dåse ferskner

Våd som bryn og utroligt velsmagende chokolade muffins med dåse ferskner. Enkel dessert til te fra produkter, der findes i pantry.

Chokolade muffins med dåse ferskner

Forberedelse:45 minutter Nummer: 11 stykker pr. 100 gram Kalorie: 190 kcal Squirrels: 2 g Fedt: 6 g Carbohydrater: 37 g

Ingredients af chokolade muffins med dåse ferskner

  • 2 kyllingæg;
  • 220 g sukker;
  • 70 g smør;
  • 70 g creme fraiche;
  • 180 g hvedemel;
  • 35 g kakaopulver;
  • 230 g dåse ferskner;
  • 1,5 tsk bagepulver;
  • Nutmeg, malet kanel, sukkerpulver;
  • Friske bær til at dekorere desserten.

Method med at tilberede chokolade muffins med dåse ferskner

Chokolade muffins med dåse ferskner
Chokolade muffins med dåse ferskner
Chokolade muffins med dåse ferskner

Du kan tilberede en chokolade cupcake dej med en mixer eller blender. Hvis der ikke er nogen elektriske enheder, er dejen let at blande med en visp eller ske. Hæld sukker sand i en skål, knæk kyllingæg.

Pisk æg med sukker i flere minutter. Tilføj creme fraiche, slå alt igen med en visp.

Træk smør, lidt cool. Tilsæt smeltet olie til flydende ingredienser. Bland alt igen. Hvis du hælder kogende olie, kan du brygge æg, så sørg for at afkøle olien!

Chokolade muffins med dåse ferskner
Chokolade muffins med dåse ferskner
Chokolade muffins med dåse ferskner

Til flydende ingredienser tilsættes hvedemel af højeste kvalitet. Hæld et grimt kakaopulver. Hæld bageripulver (bagepulver af dejen). Hæld en halv teskefuld malet kanel. På et fint rivende, tre muskatnød – nok en knivspids.

Bland tørre og flydende ingredienser, indtil en homogen konsistens, skal der ikke være klumper af mel eller kakao i testen.

Skær de dåse ferskner med terninger. I denne opskrift syntes hjemmepunkter – jeg dåse ferskner med røde stikkelsbær, at vise sig at være chokolade, meget velsmagende. Tilsæt hakkede ferskner til dejen.

Chokolade muffins med dåse ferskner
Chokolade muffins med dåse ferskner
Chokolade muffins med dåse ferskner

Fyld papirformene til cupcakes med dej med en hastighed på 80-85 g dej pr. Cupcake. Hvis formen er mindre eller mere, er det vigtigste punkt, uanset vægten, ikke fyldt til kanterne, forlad ca. 1/3 af formene tomme, så testen er, hvor man skal rejse sig.

Læg formene med dejen på bagepladen. Vi opvarmer ovnen til en temperatur på 180 grader Celsius. Vi sætter bagepladen med cupcakes i den midterste position. Vi bager til gylden farve i cirka 20-22 minutter
Klar cupcakes kaster med pulveriseret sukker gennem en sil.

Chokolade muffins med dåse ferskner

Vi pynter chokolade muffins med friske bær og serverer til kaffe eller te. Behagelig appetit.

Hvis du har en gasovn, er der et par tip, der hjælper med at bagning. For det første kan du sætte tykke keramiske fliser eller pizzafliser på risten. Læg en bageplade på flisen. Varmen vil blive fordelt jævnt, bunden af ​​cupcakes og tærter brænder ikke. For det andet kan du hælde 1 kg bordsalt i en bageplade og lægge en bageplade i bunden af ​​ovnen. Princippet er det samme – varmen fordeles jævnt, salt kan ændres en gang hvert par måneder. Til gærbage kan du lægge en bageplade med kogende vand på det lavere niveau af ovnen, hjælper også med at forbedre kvaliteten.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.