Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Champignons og ostepai

Kage med Champignons og ost er en utrolig velsmagende svampekage på en skorpe med delikat og smuldrende dej med aromatisk og cremet fyldning. Kokke ganske hurtigt, dejen er enkel fra olivenolie, mel og vand.

Champignons og ostepai

Forberedelse:1 time 20 minutter Nummer: 5 portioner pr. Portion Kalorie: 214 Kcal Squirrels: 6,2 g Fedt: 21,9 g Carbohydrates: 36,1 g

Ingredients til kage test

  • 75 g olivenolie;
  • 80 ml vand;
  • 220 g hvedemel;
  • 1 teskefuld bageripulver;
  • 1 \ 2 teskefuld salt;
  • 1 teskefuld sukker.

Ingredients til fyldning

  • 150 g Champignons;
  • 100 g løg;
  • 30 g smør;
  • 220 ml 20%fløde;
  • 100 g ost;
  • 15 g hvedemel;
  • 1 fedd hvidløg;
  • 1 \ 2 teskefuld af en blanding af tørre provencalske urter;
  • Salt, sort peber, vegetabilsk olie.

Method med at forberede en tærte med Champignons og ost

Vi laver dejen. I skålen med køkkenet kombineres, bland koldt vand, olivenolie, salt og sukker. Slå et par minutter.

Hæld mel med bageripulver. Bageripulver og bagepulver på dejen er den samme ting bare forskellige kommercielle navne.

Champignons og ostepai
Champignons og ostepai
Champignons og ostepai

Ælte dejen i flere minutter. Vi lader den færdige test slappe af i cirka 30 minutter.

Champignons og ostepai

Smør arbejdsoverfladen og en rullepin med olivenolie. Rul dejen med et lag med tyk lidt mindre end en centimeter. Vi skifter den rullede dej til en form med en lav side eller støbe -jernpande, tryk på bunden og siderne.

Champignons og ostepai

Forbered påfyldningen. Fint skåret på løg. Hæld vegetabilsk olie uden lugt i gryden. Sæt hakkede løg og smør. Steg løgen til en gennemskinnelig tilstand, tilsæt en hakket fedd af hvidløg.

Champignons og ostepai
Champignons og ostepai
Champignons og ostepai

Vi tørrer friske champignoner med en fugtig klud. Skær svampe med tynde plader, tilsæt den stegte løg. Steg svampe i 5 minutter, omrør.

Slå den kolde fløde med en visp med hvedemel. Gnid osten på Grater. I denne opskrift kan du bruge forskellige sorter af ost, for eksempel smeltet og chedder. Tilsæt fløde med mel til stegte svampe og løg, opvarm ved kogning over lav varme. Vi lægger osten i kogende sauce, forlader en lille ost til dryss. Igen, bring sausen i kogning, tilsæt tørre provencalske urter, salt og peber sort jorden peber efter smag.

Vi lægger svampefyldningen på dejen, trækker kanterne på dejen lidt og bøjes ind i fyldningen, så den under bagningen ikke flyder under dejen.

Champignons og ostepai

Drys kagen med revet ost, hvis du koger med den smeltede og chedder, derefter chedder til den øverste skorpe, og udfyldningen af ​​påfyldningen.

Champignons og ostepai

Opvarm opvarmeskabinettet til 200 grader Celsius. Vi sender kagen til et varmt -op -stegeskab, bager 35 minutter, indtil de er gyldenbrune. Bagningstiden kan afvige lidt fra de specificerede, da egenskaberne og bageparametrene for varmeskabe er forskellige, fokuserer på din oplevelse og ikke forlader tærten uden opsyn i lang tid.

Vi tager en tærte med Champignons og ost fra varmeskabet, afkøles lidt i form og serverer til bordet med en varm. Dette er utroligt velsmagende, jeg råder dig til at servere med en kop varm kyllingebuljong – en luksuriøs frokost!

Læs også en interessant artikel: Abrikozenjam met citroen. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.