Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Brændenælde og svampe

Hæld sandkage med brændenælde og svampe. En skorpe med enkel sanddej med vegetabilsk olie, fyld med friske champignoner og løg, fyldning af kyllingæg, mælk og unge brændenælde. Forårskage i weekenderne, utroligt velsmagende!

Brændenælde og svampe

Forberedelse:1 time Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 81 kcal egern: 5 g Fedt: 13 g Carbohydrates: 15 g

Ingredients til kage test

  • 250 g hvedemel;
  • 85 g vegetabilsk olie;
  • 85 g vand;
  • 1 teskefuld bageripulver (bagepulver);
  • 1 \ 2 teskefuld salt.

Ingredients til fyldning med brændenælder og svampe

  • 150 g friske champignoner;
  • 80 g løg;
  • 100 g Nettles;
  • 2 kyllingæg;
  • 150 ml mælk;
  • 1 spsk kartoffelstivelse;
  • 35-40 g fast ost;
  • Salt efter smag.

Method med at forberede en tærte med brændenælder og svampe

Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe

Bland hvedemel med bageripulver. Sigt melet i en dyb skål, så bagepulveret fordeles jævnt i testen.

Vi foretager en fordypning i mel. Hæld raffineret vegetabilsk olie uden lugt. Enhver vegetabilsk olie er passende: Raps, solsikke, oliven.

I lidt varmt vand opløser vi en halv teskefuld salt. Hæld saltvand i en skål efter vegetabilsk olie.

Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe

Ælte hurtigt dejen. Dejen viser sig blød og elastisk, den bør ikke æltes i lang tid. For at sanddejen skal vise delikat og smuldrende, behøver den ikke at udvikle gluten.

Rul dejen ud på skrivebordet. Pakk den rullede dej på rullepinen. Vi overfører den til formularen. Denne opskrift har en rund form, størrelse 25 centimeter. Slibning af dejen i vegetabilsk olie er lige så velsmagende som på cremet. Det er lettere at arbejde med vegetabilsk olie, det er mere elastisk og bryder ikke
Vi nivellerer dejen i bunden af ​​formen og siderne, skærer overskydende af. Med dine fingre justerer vi siden af ​​den samme tykkelse.

Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe

Friske Champignons Vi tørrer med en fugtig klud. Skær svampe med tynde skiver. Vi spreder sig i en form i et lag.

Skær den lille løgløg i små terninger, hæld i svampen
Vi afskærer bladene fra den unge brændenælde fra stilken. Hæld branchneblade med kogende vand, lad det være i 2-3 minutter. Vi kaster brændenælde på en sigte, klem.

Brændenælde og svampe

Læg den pressede brændenælde i en skål. Hæld mælk. Bryde kyllingæg. Hæld en spiseskefuld kartoffelstivelse. Stivelse kan erstattes med hvedemel.

Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe
Brændenælde og svampe

Salt efter smag. Slå flydende ingredienser indtil en homogen tilstand.

Hæld flydende ingredienser på svampe med løg
Gnid et stykke hård ost på et fint riv. Drys tærten med revet ost.

Brændenælde og svampe

Ovnen opvarmes til en temperatur på 180 grader Celsius. Vi lægger kagen på det gennemsnitlige niveau for en varm ovne. Bages 35-40 minutter, indtil den er gylden skorpe. Klip den afkølede eller varme tærte med trekanter. Behagelig appetit!

I denne opskrift er den unge brændenælde i fyld. Du kan udskifte brændenælde med spinat, egnet både frisk og frosset.

Læs også en interessant artikel: District linzen stoofpot met ribben. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.