Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Børns kyllingekoteletter i mælkesauce

Tender som souffle, børns kyllingekoteletter i mælkesauce – en varm skål til ældre babyer og børn. Meget velsmagende koteletter er lavet af kyllingebryst, de behøver ikke at stege. Bages først, og tag derefter til parathed i mælkesauce. Kylling, smør, Hercules og mælk, her er 4 hovedingredienser i denne opskrift.

Børns kyllingekoteletter i mælkesauce

Forberedelse:40 minutter Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 175 kcal egern: 18 g Fedt: 10 g Carbohydrates: 2,5 g

Ingredients til børns kyllingekoteletter

  • 560 g kyllingebrystkylling;
  • 50 g kyllingebuljong;
  • 20 g smør;
  • 2 spiseskefulde finhakkede persille;
  • 2 spsk havregryn;
  • Salt efter smag;
  • Vegetabilsk olie.

Ingredients til mælkesaus

  • 30 g smør;
  • 1 spsk hvedemel;
  • 350 ml mælk;
  • 1 spsk persille eller dild;
  • Salt, muskatnød.

Method med at tilberede børns kyllingekoteletter i mælkesaus

Med kyllingebryst skal du fjerne huden. Klip brystet langs kølbenet og skær fileten først på den ene side, derefter på den anden. Skær kyllingefilet i små terninger.

Børns kyllingekoteletter i mælkesauce
Børns kyllingekoteletter i mælkesauce
Børns kyllingekoteletter i mælkesauce

Slib kyllingefileten i en kødkværn med et gitter med små huller. Føj til kyllingen blødgjort smør og to spiseskefulde hakkede persille ved stuetemperatur. Om ønsket, udskift persille med dild eller selleri.

Hæld kold kyllingebuljong. Salt efter smag. Du kan erstatte kyllingebuljong med vand eller mælk.

Børns kyllingekoteletter i mælkesauce
Børns kyllingekoteletter i mælkesauce
Børns kyllingekoteletter i mælkesauce

Hæld hurtigt -kog havregryn. Flager kan hakkes i en blender eller jord i en kaffekværn og tilsættes havregryn til hakket kød.

Vi ælter omhyggeligt det hakkede kød, køligt i køleskabet i 30 minutter. Vi deler det afkølede hakket kød i 8 lige store dele. Vægten af ​​en kotelet er ca. 80 g.

På bagepladen lægger vi bagepapiret, sprøjter papiret med vegetabilsk olie. Vi smører også håndfladerne med vegetabilsk olie. Vi danner runde flade koteletter med en tykkelse på ca. 2 centimeter. Vi lægger dem ud på en forberedt bageplade. Vi lægger en bageplade i en ovn, opvarmet op til 170 grader Celsius.

Børns kyllingekoteletter i mælkesauce
Børns kyllingekoteletter i mælkesauce
Børns kyllingekoteletter i mælkesauce

Mens der tilberedes happet, laver vi mælkesauce. I en gryde smelter vi smøret, hæld hvedemel. Steg 2 minutter.

besat mælk. Vi gnider melet med en spatel, så der ikke er nogen klumper i saucen. Salt efter smag, tilsæt finhakkede greener. På et fint river, tre muskatnød og tilsæt en lille knivspids til saucen. Muskulære nødder giver mælkesauce en krydret note. Varm sauce til kogning, forbered dig i 3 minutter på en fyrretræ.

Bake koteletter i ovnen i 20 minutter. Denne tid er nok til kyllingefilet til at forberede sig.

Børns kyllingekoteletter i mælkesauce

Fjern koteletter fra bagepladen direkte i den kogende sauce. Returner ledningerne med sausen til den opvarmede ovn. Tomim The Cutlets i saucen i ca. 10 minutter.

På denne skål anbefaler jeg frodige kartoffelmos kartofler. Børn er glade for at spise kyllingekoteletter som souffle, hældt med lækker mælkesauce. Behagelig appetit, vokse stort og sundt!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.