Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

Vi koger hjemme blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche, mælk og citronsaft. Ingen konserveringsmidler, kun 3 naturlige ingredienser. Hvis du kan lide creme-chiz, vil denne ost ikke forlade dig ligeglad! Det ligner meget smag, men lavet med dine egne hænder fra almindelig creme fraiche. Det tog ikke mere end 15 minutter for hele madlavningen plus tiden til at udtrykke serum. I øvrigt er serumet nyttigt, jeg bager tynde pandekager på det, meget velsmagende opnås.

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

Forberedelse: 3 timer Madlavning: 15 minutter Nummer: 250 g pr. 100 gram Calorianness: 185 kcal egern: 5,5 g Fedt: 16 g Carbohydrates: 4 g

Ingredients af blød sommerhus cheese fra creme fraiche

  • 450 g creme fraiche;
  • 130 ml mælk;
  • 20 ml citronsaft;
  • En knivspids salt.

Method med at tilberede blød hytteost fra creme fra creme

For at trække ostemassen fra serumet, har du brug for gasbind eller et tyndt linfrøhåndklæde. Gasbind er nødvendig med en hyppig and, det tilrådes at folde 4-5 lag, så partiklerne ikke siver gennem stoffet. Så vi lægger gasbindet i flere lag, der er placeret i et dørslag, er på dette fase af forberedende arbejde færdig.

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche
Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

For madlavning skal du tage en dyb gryde med en tyk bund, lægge creme fraiche i en Stewpan. I denne opskrift, almindelig creme fraiche, fedtindhold på 20%, selv fra sådan creme fraiche, viser det sig lækker cottage cheese. Hvis det er muligt, skal du købe creme fraiche på markedet, der er ingen tilsætningsstoffer i det – ingen fortykningsmidler, ingen konserveringsmidler og mere fedtindhold.

Hæld mælk i stewpanen, tilsæt en knivspids salt. Bland forsigtigt creme fraiche med mælk, indtil det viser sig en homogen blanding. Sæt stewpanen på komfuret, opvarm langsomt under omrøring.

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

Klem citronsaft. For at få en spiseskefuld juice er en udsnit på 1,5 centimeter tyk nok.

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche
Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche
Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

Vi opvarmer creme fraiche med mælk næsten ved at koge. Hvis der er et køkkentermometer, så 90 grader Celsius, så indtil boblerne vises langs kanten, og en damp begynder at dannes over overfladen. Det er umuligt at koge op, osten vil være tør, med hårde korn.

Sluk for opvarmningen, filtrer citronsaft gennem en sil. Bland den opvarmede blanding med citronsaft, luk stewpanen og lad det være i 20-30 minutter, indtil der er dannet en jakke.

Hæld massen i et dørslag dækket med gasbind.

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche
Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche
Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

Vi binder gasbindet med en knude eller strammes med et elastisk bånd, hæng over en skål, hvor serumet drænes. Fra serum kan du forberede en masse velsmagende og nyttige fra drikkevarer til pandekager. Hvis der ikke er noget ønske om at samle serum, skal du hænge osten på køkkenkranen, lækker væsken i vasken.

Vi forlader cottage cheese i cirka 2-3 timer, i hvilket tidsrum serumet drænes, osten tørrer lidt. Fra mængden af ​​ingredienser, der er angivet i opskriften, fik jeg 250 g blød hytteost.

Drej osten, fjern den forsigtigt fra gasbind. Jeg kaster ikke gasbind, skyl med rindende vand og kog et par minutter på at gøre uden vaskemidler.

Blød sommerhus cheese lavet af creme fraiche

Vi skifter blød ostemasse fra creme fra creme til en hermetisk lukning af beholderen eller krukke, opbevares i køleskabet.

osten er delikat, fløde, med en lys surhed. For sandwich og sandwich en god idé. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Oranje cupcakes met kardemom. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.