Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Barbie salat fra rødbeder

En meget velsmagende og ufortjent glemt salat af Barbie fra rødbeder. Denne salat ligner en vinaigrette for hver dag, men meget bedre! Kogte grøntsager, sprød syltede agurk, lidt mayonnaise og æg, her er hele det uhøjtidelige sæt produkter. Hvis du køber kogte rødbeder i butikken, kan du koge denne skål på 10-15 minutter.

Barbie salat fra rødbeder

Forberedelse:15 minutter Nummer: 3 portioner pr. Portion Kalorie: 280 kcal egern: 7 g Fedt: 18 g

Ingredients af salat “Barbie” fra rødbeder

  • 200 g kogte rødbeder;
  • 2 æg kogt hårdt;
  • 1 kartoffel;
  • 1 gulerødder;
  • 2 syltede agurker;
  • 1 hovedløg;
  • 15 g vegetabilsk olie;
  • 40 g mayonnaise;
  • Salt efter smag.

Method med at tilberede en salat “barbie” fra rødbeder

Barbie salat fra rødbeder
Barbie salat fra rødbeder
Barbie salat fra rødbeder

Kartofler og gulerødder rengøres fra skrælen. Skær grøntsagerne med terninger i størrelse ca. en halv centimeter. Læg de hakkede grøntsager i gryden, hæld kogende vand, så vandet kun lukker grøntsagerne lidt. Salt efter smag, opvarm hurtigt op. Vi laver mad i 5-7 minutter, denne gang er nok til, at finhakkede gulerødder er kogt, og kartoflerne vil helt sikkert være klar.

Vi kaster kogte grøntsager af på en sigte, hæld på et skærebræt eller en stor plade for at køle hurtigere. Hæld ikke vegetabilsk bouillon, den kan bruges til sauce, suppe
Hæld de afkølede grøntsager i salatskålen.

Barbie salat fra rødbeder

Skær den lille løg med små terninger. Steg den hakkede løg i vegetabilsk olie, indtil den er blød, salt efter smag. Vi tilføjer stegte løg til kartofler og gulerødder.

Barbie salat fra rødbeder
Barbie salat fra rødbeder
Barbie salat fra rødbeder

Kog hårde kyllingæg, gnid på et groft riv eller hugge med en kniv. Tilsæt æg til salaten. For øvrig, hvis du koger æggene skruet, behøver du ikke at koge dem. Bare kog op, sluk for opvarmningen og lad det være i 10 minutter. I disse 10 minutter når æg varmt vand til den ønskede tilstand uden yderligere opvarmning.

Vi skar fint syltede agurker, tilføjer resten af ​​ingredienserne. Jeg prøvede at lave barbie -salat med Sauer agurker er også velsmagende, men det er stadig bedre med syltede
Vi gnider de kogte rødbeder på et groft riv. Tilsæt revede rødbeder til salaten. Du kan bage dine rødbeder i ovnen til denne opskrift: Vask dine rødbeder grundigt med en børste, indpak den i folie eller bagepapir. Bages ved 200 grader 40 minutter 1 time. Tiden afhænger af størrelsen på rodafgrøderne.

Barbie salat fra rødbeder
Barbie salat fra rødbeder
Barbie salat fra rødbeder

Krydre salaten med mayonnaise. For at gøre salaten lækker og ikke særlig høj -kalorie, nok spiseskefuld mayonnaise til en del, kan du med et lille spids.

Salt efter smag, bland godt, indtil roerne farver alle ingredienserne i farven, takket være hvilken navnet på salaten dukkede op.

For et smukt foder, tag en kulinarisk ring, læg ringen på pladen. Sæt salaten i den kulinariske ring, forsegle en ske.

Barbie salat fra rødbeder

Fjern ringen, dekorér barbie -salaten med en kvist af dild og behagelig appetit!

Forresten, og du ved, at det på Pantone Institute er tildelt en skygge af Barbie sin egen kode, kaldes det “Pink Barbie” næsten fuchsiumfarve, med nuancer af vandmelon og tranebær.

Læs også en interessant artikel: Appetiserende auberginekaviaar zonder sterilisatie en zonder koken. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.