Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Arbejdssalat og rødkål

En salat med en kalkun og rødkål er en sund skål, en fuld middag eller middag. Det koges hurtigt, der er få kalorier, men der er mange fordele. Ernæringseksperter tilrådes at inkludere opskrifter med Tyrkiet i menuen, lavt -fedt kalkunkød diversificerer kosten. Rød eller lilla kål og søde løg går godt med en stegt fugl!

Arbejdssalat og rødkål

Forberedelse:20 minutter Nummer: 4 portioner pr. Portion Kalorie: 1050 kcal Squirrels: 105 g: 45 g Carbohydrates: 57 g

Salad ingredienser med kalkun og rødkål

  • 400 g Tyrkiet (brystfilet);
  • 500 g rødkål;
  • 150 g sød hvid løg;
  • 2 fed hvidløg;
  • 20 ml hvidvineddike;
  • 30 g koldt pressende olivenolie;
  • 10 g skat;
  • 50 ml tør tør vin;
  • Malet sort peber, majsstivelse, stegningsolie, havsalt, flere fjer af grønne løg.

Method med at tilberede en salat med kalkun og rødkål

Fjern fra gaffelen af ​​rødkål 2 øvre ark. Færdighedskål med skiver med en tykkelse på 2 millimeter eller mindre end tyndere, jo bedre.

Arbejdssalat og rødkål
Arbejdssalat og rødkål
Arbejdssalat og rødkål

100 g sød salatløg Vi skar den med meget tynde ringe, tilsættes til ovnkålen. Den resterende løg er nødvendig til forberedelse af Tyrkiet.

Drys de hakkede grøntsager med havsalt efter deres smag. Hæld hvidvineddike, tilsæt flydende honning. Vi tager på gummihandsker og slibes grundigt grøntsager med krydderier, så de bliver blød og isoleret juice.

Arbejdssalat og rødkål

Når kålen bliver blød og smidig, tilsættes olivenolie fra den første kolde klemme af den ekstra jomfruelige sort, bland og fjern salaten i køleskabet.

Arbejdssalat og rødkål
Arbejdssalat og rødkål
Arbejdssalat og rødkål

Klip kalkunbrystet med terninger med en side på 2 centimeter. Til denne opskrift har du brug for et kalkunbryst, den stegt hurtigt. Brystet tilberedes næsten så godt som kylling, men lidt længere, og kødet er tættere og saftigt.

Hæld adskillige spiseskefulde majsstivelse i pakken. Vi sætter stykker Tyrkiet i pakken, binder med en knude. Vi ryster posen intensivt, så stivelsesstivelsen stikker godt til filetens stykker. Vær ikke bange for, at der er meget stivelse, den, der skal holde sig til kødet, og det ekstra forbliver i posen.

I en wok -pande opvarmer vi lidt neutral vegetabilsk olie til stegning. Sæt panikfileten i den forvarmede olie. Steg til gylden farve på høj varme på den ene side.

Arbejdssalat og rødkål

Klip den resterende løg med fjer. Slib hvidløg. Vi drejer brikkerne af Tyrkiet, hælder løg og hvidløg i gryden. Vi forbereder os på yderligere 2 minutter på høj varme, salt efter smag og hælder tør hvidvin. Ryst wok, fordamp vinen over høj varme. I slutningen, peber frisk hakket sort peber.

Arbejdssalat og rødkål

Læg den kølede salat fra køleskabet på pladerne. For en del for en voksen er 150-200 g grøntsager nok. Sæt stykker stegt kalkun på grøntsager (100-120 g pr. Del). Vi vander den juice, der frigives under stegning og drys med finhakket grønne løg.

Jeg serverer straks salaten på bordet. Hvis du ikke overholder principperne for separat ernæring, vil det med et skive brød lavet af fuldkornsmel være endnu mere velsmagende. Behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Ananas cupcake van de eenvoudigste producten. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.