Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Ananaspai, æbler og nødder

Ananaspai, æbler og nødder

Forberedelse:1 time Nummer: 8 portioner pr. Portion Kalorie: 570 kcal egern: 6,3 g Fedt: 33,7 g Karbohydrater: 43,1 g

Ingredients af kage med ananas, æbler og nødder

  • 3 kyllingæg;
  • 200 g sukker;
  • 100 g smør;
  • 150 g dåse ananas;
  • 2 æbler;
  • 80 g valnødder;
  • 230 g hvedemel;
  • 1 teskefuld dej bagepulver;
  • kanel, vanilje.

Ingredients til fløde og smykker

  • 300 g creme fraiche (fedtindhold 30%);
  • 50 g sukkerpulver;
  • 2 spsk af enhver rød marmelade (hindbær, jordbær);
  • Halver af valnødder;
  • Skat, mørk chokolade.

Method med at tilberede en tærte med ananas, æbler og nødder

Hæld sukker sand i skålen. Tilsæt smør og smør blødgjort ved stuetemperatur.

Ananaspai, æbler og nødder
Ananaspai, æbler og nødder
Ananaspai, æbler og nødder

Pisk olien med sukker i flere minutter med en gennemsnitlig hastighed, indtil en frodig lysmasse, der ligner fløde, dannes. Uden at stoppe mixeren, tilsæt kyllingæg en ad gangen. Alle produkter skal være ved stuetemperatur. Hvis æggene er fra køleskabet, begynder smøret i cremen at afskære.

I en separat skål forbinder vi tørre ingredienser: hvedemel, en halv teskefuld jord kanel, bagepulver, vaniljepulver efter smag. Bland tørre ingredienser, hæld i skålen, æl dejen. Tilsæt ananas og æbler hakket med små terninger. Tilføj hakkede valnødder hakket fint.

Ananaspai, æbler og nødder
Ananaspai, æbler og nødder
Ananaspai, æbler og nødder

Form (størrelse 25 centimeter) smøres med smør, drys med mel. Ryst overskydende mel. Smør formen med olie rigeligt, så kagen ikke brænder. Vi spreder dejen i formen, niveau den. Brug et hul med et hul i midten. I denne form er kagen garanteret at bage.

Bagetid på 45 minutter ved en temperatur på 180 grader Celsius. Vi lægger kagen til det gennemsnitlige niveau for varmelagen opvarmet til den ønskede temperatur. Vi kontrollerer beredskabet med en træbjælke, hvis krummerne ikke klæber til den, er kagen bagt.

Vi tager den færdige tærte ud, forlader i 10 minutter i form. Derefter drejer vi det på risten og køligt til stuetemperatur.

Ananaspai, æbler og nødder
Ananaspai, æbler og nødder
Ananaspai, æbler og nødder

Forbered fløde og dekoration. I øvrigt kan kagen imprægneres med ananas sirup: ofte gennemboret med en bjælke, hældes med sirup lige i form. Forberedelse af cremen. Pisk fedt creme fra creme med pulveriseret sukker og tyk hindbærsyltetøj. Det vil blive lyserød creme -glasur.

Vi pynter den lyserøde glasur. Vigtig! På dette tidspunkt er ingredienserne kolde – kagen er afkølet, cremen er fra køleskabet.

I et vandbad smelter vi honning. Vi dypper halvdele af valnødder i den smeltede honning. Vi pynter med glaserede nødder.

Ananaspai, æbler og nødder

I et vandbad smelter vi mørk chokolade. Vi skifter den smeltede chokolade til en konfekturpose med en smal spids. Pynt med smeltet chokolade.

fyr med ananas, æbler og nødder, vi forlader i køleskabet inden servering. Kog kaffe eller te og behagelig appetit!

Læs også en interessant artikel: Dorpsalade met kip en gefrituurde champignons. Stap -By -stap Recept met foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.