Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Opskrifter

Æg fyldt med sild og smeltet ost

æg fyldt med “rød kaviar” fra sild, gulerødder og smeltet ost er uhøjtidelige, men utroligt velsmagende snack fra sild og æg, som selv barnet kan tilberede. Du kan tage til forberedelse af den færdige saltede sild af sild og en krukke med en sildkaviar eller købe en hel saltvand i Stillehavet og spørge sælgeren en fisk med kaviar.

I gamle dage blev æg fyldt med sild og smeltet rå ofte kogt på et festligt bord med Olivier, en pelsfrakke og mimosa. Jeg kan huske, hvordan vi i barndommen glædede os, hvis vi om morgenen efter den festlige fest i køleskabet var en “rød kaviar” fra sild. Ærligt talt, en krukke med almindelig kaviar forårsagede ikke sådanne følelser!

Hvis en fedthild med høj kvalitet falder, er smagen af ​​æg fyldt med sild og smeltet ost meget minder om smagen af ​​laksekaviar – du kan ikke skelne med lukkede øjne! For det festlige bord råder jeg dig til at gemme en lille rigtig rød kaviar for at dekorere denne skål, det viser sig smukt, især i kombination med en grøn stråle.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Forberedelse:30 minutter Nummer: 6 portioner pr. Portion Kalorie: 211 kcal egern: 14,9 g: 16,5 g kulhydrater: 2,9 g.

Ingredients til æg fyldt med sild og smeltet ost

  • 6 store kyllingæg;
  • 300 g sildfilet;
  • 60 g sildkaviar;
  • 2 Smeltet ost;
  • 1 kogte gulerødder;
  • 50 g mayonnaise;
  • Greener til dekoration.
Æg fyldt med sild og smeltet ost

Method med tilberedning af æg fyldt med sild og smeltet ost

Vi lægger den smeltede ost i 1 time i fryseren og gnider derefter på et lille riv. Frosne oste gnides let, hold dig ikke til Grater og hænder.

Forresten er ostost anderledes! Ikke enhver sort er velegnet til denne salat. For at observere traditioner skal du tage “venskab” eller “by”.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Derefter, også på et lille riv, tre kogte gulerødder. En masse gulerødder har ikke brug for, kun en lille

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Kog hårde kyllingæg, kølig, ren. Skær æggene sammen i halvdelen, tag æggeblommerne ud. Vi forlader proteiner til fyldning, hugg æggeblommerne, tilføjer resten af ​​ingredienserne.

Så de udstoppede æg ikke “flyver fra hinanden” på pladen, skal du foretage små snit på bagsiden af ​​æggenshalvdelene.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Fiskfileter og kaviar passerer gennem en kødkværn, finhakkes med en skarp kniv eller slibes i en blender.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Tilføj mayonnaise til påfyldningen. Mayonnaise kan erstattes med blødgjort smør, så vil smagen af ​​skålen vise sig mere øm.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Vi blander ingredienserne grundigt med en ske, fjern i køleskabet i 10 minutter.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Fyld halvdelene af ægproteiner med en fyldning, lav en stor top, så velsmagende og smukkere.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Vi pynter den færdige skål med striber af mayonnaise, drys med en grøn stråle. Til dekoration er ægte røde kaviar og grønne salatblade også egnede, som du kan placere en snack.

Æg fyldt med sild og smeltet ost

Fyldte æg er en god idé til en buffetbord: små kolde snacks, bogstaveligt talt to bid, er altid populære blandt gæster.
meget . Under påvirkning af centrifugalkraft vil æggeblommen være placeret nøjagtigt i midten.

æg fyldt med en sild og smeltet ost er klar. Behagelig appetit!

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.