Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Til hjem og sommerhus: 14 livshacks med sukker

Beklager, men der vil ikke være nogen opskrifter på lækre desserter i denne artikel. Vi tilbyder at bruge sukker forskelligt med fordel og sundhed.

Til hjem og sommerhus: 14 livshacks med sukker

Sukker til sundhed, til skønhed og i hverdagen: uventet brug.

For godt helbred

Calm barnet

I henhold til resultaterne af nogle undersøgelser blev børn, der blev tilbudt sødt vand før immunisering (1 tsk. 4 tsk. Det viser sig, at råd fra Mary Poppins “om at drikke medicinen – tilsæt en skefuld sukker!” Ikke så slemt. Men det er stadig værd at konsultere en børnelæge.

Til hjem og sommerhus: 14 livshacks med sukker

Cure sår

Engelske forskere gennemførte en interessant undersøgelse. Inden for seks måneder behandlede eksperter med sukker, der behandlede studerende og ikke -helende sår, der dårligt reagerer på traditionel behandling, hos 21 patienter. Fugt er nødvendig for overlevelsesbakterier, og sukker trak det ud af sår og tørrede huden – skaden helede hurtigere.

Med en forbrænding af tungen

Army galopperede te ved et uheld eller overdriver det med krydderier? Forbrænding vil falde, hvis du opløser en knivspids sukker eller et stykke refineret i din mund.

Med insektbid

Til hjem og sommerhus: 14 livshacks med sukker

sukkervand reducerer smerter fra bier, OS og andre insekter. Bland sukker og vand i lige store proportioner, og fast løsningen på såret. Hold komprimeringen, indtil smerten er reduceret-normalt 15-20 minutter er nok.

Get af med hikke

Hvis du er tortureret af hikke, skal du spise en skefuld sukker. Produktets granulære struktur bidrager til den lette irritation af spiserøret og restaureringen af ​​funktionen af ​​de membraner.

For hjem og have

Clean dine hænder

Hvis du pletter dine hænder stærkt, tilsættes en stor mængde sukker til flydende sæbe. Et sådant værktøj fungerer som en slibemiddel, der renser huden selv af de mest kraftfulde forurenende stoffer.

Extend The Life of Flowers

Til hjem og sommerhus: 14 livshacks med sukker

Den afskårne buket vil stå længere, hvis du lægger den i en svag opløsning af eddike (2 tsk. L. eddike pr. Liter vand). Glem ikke at tilføje 3 tsk til væsken. Sukker er yderligere ernæring for svækkede planter. For det bedste resultat skal du ændre vandet hver dag.

Make sommerfugle

For at tiltrække sommerfugle til dit websted skal du fodre dem med sukker sirup. For at tilberede det er det nødvendigt at blande sukker og vand i lige store proportioner, bringe sirupen i kogning og lade det køle af. Forbered derefter opløsningen under omrøring 1 tsk. Sirup og 6 dråber sojasovs i et halvt glas vand. Påfør det på barken af ​​træer, en port eller sten med en svamp til retter eller en maleri børste.

Get af med os

Til hjem og sommerhus: 14 livshacks med sukker

Hvis du blev overvundet af hvepsene, er det tid til at træffe afgørende foranstaltninger. Bland to dele sukker med en del af vand og bring opløsningen i kog. Når han afkøles, hæld sirupen i krukken og læg den på tærsklen for huset. Behandlen vil nødvendigvis tiltrække insekter, og den klæbrige struktur tillader dem ikke at komme ud af containeren.

Remove pletten fra græsset

For at fjerne pletten fra græsset blandes sukker med en lille mængde vand til staten pasta. Påfør det på et forurenet sted og lad det være i 1-2 timer. Vask derefter dit tøj på den sædvanlige måde.

For køkken

Clean teknikken

Hvis din kaffekværn eller blender begyndte at udstede ubehagelig lugt, skal du arrangere en generel rengøring for dem – for eksempel at hugge almindeligt granuleret sukker med enheden. Han trækker al den gamle snavs ud af skålen og klinger og fjerner den ubehagelige aroma.

Til hjem og sommerhus: 14 livshacks med sukker

Prepare Vanilla Sugar

Lav et snit langs den friske vaniljepude og læg den i en krukke med sukker. Dæk beholderen med et låg og lad det være i en uge. Tilførsel af sukker, du kan diversificere smagen af ​​te, kaffe, kakao eller hjemmeis. Aromaen er fantastisk!

Protect Cheese fra Mold

Anbring i en beholder, hvor fast ost opbevares, et stykke sukker til at beskytte produktet mod hvid form og uaktuelt.

Extend Holdbarheden af ​​bagning

Fold brødet og anden bagning i en beholder med et tæt lukkende låg og læg flere linnedterninger i det. Med denne opbevaringsmetode forbliver bagning frisk og blød i lang tid.

Foto: Legion-media, Getty Images

Læs også: 8 livshacks med en mikrobølgeovn, der kan gøre dit liv lettere

10 Hemmeligheder om hurtig rengøring med kulsyreholdigt vand

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: 10 onbetwistbare bodemproblemen die het gewas op uw site verminderen

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.