Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Tænk ikke engang: våde aviser, manuel indretning og 2 flere måder at pleje sko, der ikke kan bruges

Sko er grundlaget for et pænt elegant billede. Det er ikke tilfældigt, at når man møder nye mennesker, når udseendet ufrivilligt for deres fødder. Derfor er det vigtigt at pleje sko korrekt og ikke bukke under for risikable internetråd.

Tænk ikke engang: våde aviser, manuel indretning og 2 flere måder at pleje sko, der ikke kan bruges

Måske er vi ikke sådanne fans af sko som Carrie Bradshaw fra sex i byen, men vi ved med sikkerhed – ethvert par har brug for omhyggelig pleje. Nogle metoder er imidlertid strengt uønskede at bruge, hvis du ikke ønsker at ødelægge produktet.

Wet Newspapers for at udvide sko

Dette populære livshack er baseret på fysikens principper: skoene er fyldt med en sammenkrøllet våd avis og placeret i fryseren, frysning, avisen udvides sammen med det vand, den absorberede og strækker stramme sko. Vi vil være ærlige, det hjælper nogle mennesker. For andre endte den samme oplevelse imidlertid med et fuldstændigt ødelagt par sko, ofte ikke den billigste. Årsagen er, at det er umuligt at nøjagtigt kontrollere, hvor meget huden vil strække sig, når papiret fryser. Hvis papiret udvides for meget, vil det skade linjen eller bryde støvlerne.

Hvad skal jeg gøre, hvis vores nye par sko er for smalt? Der er to korrekte løsninger: enten erstatter vi det med en anden, bevæbnet med en check, eller vi bærer den til skomageren. Der er specielle former for træ og metal i studiet, der strækker huden mere delikat og langsomt.

Cleaning sko med soda, eddike, alkohol, köln og andre måder

Tænk ikke engang: våde aviser, manuel indretning og 2 flere måder at pleje sko, der ikke kan bruges

Rengør ikke skoene med en bid, alkohol og endda dyre parfume

Dusinvis af videoer på Internettet forsøger at overbevise os om, at der ikke er behov for særlige midler til rengøringssko, eller at du blot kan rummere i det nærmeste skab. I virkeligheden er materialer forskellige og kræver forskellig pleje. Det, der renser glat hud godt, er ikke egnet til ruskind. Det er også nødvendigt at tage højde for detaljerne i skoene – snørebånd, gynger, spænder, andre smykker. Soda er for stærk slibemiddel, eddike indeholder alkohol og syre, og der er for meget alkohol i alkohol. Derfor kan vi let ødelægge skoene og ikke ønsker det selv.

Nu i skobutikker er der tilgængelige rengøringsprodukter til enhver form for hud og til enhver form for pleje og rengøring. Således kan vi være sikre på vores sko og dens udseende.

Cutting Soles of Shoes

Nogle gange er skoene for glatte og gør at gå langs fortovets glatte fliser eller sneen er farlig og ubehagelig. I sociale netværk kommer et angiveligt udspekuleret trick til redning – “gåtur” langs sålen med sandpapir eller skære det i en vinkel med et layout. Derefter kan vi se videoen på rammerne, hvordan sålerne ikke glider, selv på et spejl Terracote.

Ja, måske vil beskadigede såler ophøre med at være så glatte, men de vil være de samme – beskadiget. Enhver skade på den eneste integritet jealiserer det materiale og gør det mere modtageligt for ødelæggelse. Selv det ser ud til, at lavvandede udskæringer med et meget skarpt layout eller fint sandpapir kan gå dybere og føre til revner og stratificering af sålen. Især hvis du bærer dem i dårligt vejr og udsætter ugunstige forhold. Hvis sålerne er upraktisk glatte, skal du udskifte modellen, mens den lige er blevet købt.

Shoes Decor “Make Yourself”

Tænk ikke engang: våde aviser, manuel indretning og 2 flere måder at pleje sko, der ikke kan bruges

Selvdesignede sko er ikke altid vellykket

Hvis vi er sikre på vores fingerfærdighed og talent, kan vi selvfølgelig begynde at designe vores elskede sneakers, sneakers eller støvler. Men for dette bliver du nødt til at bruge specielle materialer til at arbejde med sko – klæbemidler, indretning, maling og tråde. Alt andet – det sædvanlige klæbebånd, filt -tippenne, markører, vand eller akrylmaling, gnister – kan ødelægge skoene eller, vi vil ikke joke, føre til et for hvalresultat.

Ja, vi ser på Internettet en masse videobloggere, der med frimodighed limer, klipper, tegner, tegner og viser os et storslået resultat. I det virkelige liv viser det sig sjældent så enkelt og fører ikke til ubehagelige konsekvenser. Nogle gange ønsker vi, at vores sko skal være mere interessante og ikke -standard. I dette tilfælde er det bedre at kontakte mesteren eller se i de brugte butikker en slags krøllet fund, der vil fremhæve os blandt resten.

Tænk ikke engang: våde aviser, manuel indretning og 2 flere måder at pleje sko, der ikke kan bruges

Overholdelse af reglerne for sko for sko vil forlænge hendes liv i årevis

Læs også en interessant artikel: 9 geheimen van aardbeienjam: de smaak die je je herinnert sinds mijn jeugd.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.