Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Sådan smører sømmene mellem fliserne i badeværelset, så de forbliver rene i en måned

En enkel måde at bevare inter -seams hvidhed så længe som muligt, hvilket ikke vil tage meget tid. Vi deler et livshack.

Sådan smører sømmene mellem fliserne i badeværelset, så de forbliver rene i en måned

Tile sømme i badeværelset mister hurtigt en sne-hvid farve-deres overflade mørkner på grund af akkumuleret snavs og svamp. Problemet løses ved hjælp af husholdningskemikalier. Men der er en ulempe: rengøring af inter -seams tager meget tid, og det skal ofte udføres. Derudover kan det anvendte værktøj være for “aggressivt” til hænder og øjne. Derfor er det meget mere behageligt at forhindre mørkhed af sømmene end regelmæssigt at bekæmpe konsekvenserne af forurening.

Hvow at redde inter -seams med sne -hvid i mindst en måned?

Sådan smører sømmene mellem fliserne i badeværelset, så de forbliver rene i en måned

Lysfuger forurenes hurtigt

Mærkeligt nok kommer et paraffinlys til at redde. Riv det godt -tællede sømme. Som et resultat vises et beskyttende lag af paraffin på deres overflade. Det isolerer leddene fra fugt, og risikoen for skimmel vil blive minimal. Paraffin vil også bremse overfladeforurening markant. Derfor vil samlingerne blive beskyttet mod mørkere i lang tid – de forbliver rene i mindst en måned.

Fordelene ved denne metode er, at paraffinen er kemisk inert og ikke vil ødelægge dekorationen af ​​de glaserede fliser. Det har ingen lugt, hvilket betyder, at det ikke udgør en trussel mod respirationssystemet hos børn og voksne. Paraffinforsegling af mikroporer af en fortolkningsmørtel og forhindrer penetrationen af ​​svampen. Efter behandling vises en vand -repellent film på sømmene, som er sikker, miljøvenlig og effektiv. Paraffin smelter ved en temperatur over 50 grader, så vandet fra bruser er ikke forfærdeligt.

Men inden det anvender dette trick, er det vigtigt at rengøre sømmene omhyggeligt. For at gøre dette kan du bruge soda, ammoniak og brintperoxid.

Cleaning samlinger med soda

Sådan smører sømmene mellem fliserne i badeværelset, så de forbliver rene i en måned

Rengøring af inter -seams

Soda er velegnet til rengøring af fugemasse af alle typer fliser, bortset fra den, der er lavet af natursten og marmor. For at gøre dette har du brug for 0,5 kopper bagepulver, en kapacitet på 300 ml og vand. Vi har også brug for en gammel tandbørste, et cellulose -serviet eller en almindelig klud, der findes derhjemme.

Hæld bagepulver i den tilberedte beholder og tilsæt gradvist vand, indtil der dannes en homogen tyk pasta. Følg derefter følgende handlinger:

Tag tandbørsten og dypp den i den forberedte løsning; Sekunder (indtil færdiggørelsen af ​​de kemiske reaktioner) og tørre sømmene med en ren klud/serviet.

Farven ændres foran øjnene – snavs begynder at “opløses”, blandingen vil lette den forurenede overflade.

Food soda + hydrogenperoxid

Rengøringsblandingen skal være i følgende forhold: 4: 1 (4 dele bagepulver, 1 del af brintperoxid). For at styrke kompositionens rengøringsegenskaber kan du tilføje lidt væske til vask af retter. Dette er især vigtigt, når du bruger en blanding i køkkenet – et vaskemiddel vil hjælpe med at fjerne vedvarende fedt. En sådan blanding fjerner fedtpladser, mørke pletter og ubehagelige lugt.

Ammoniak

For at rengøre sømmene på fliserne med ammoniak skal du forberede opløsningen: fortynd 10 ml i 2 liter vand. Følg derefter instruktionerne:

Hæld sammensætningen i flasken med en dosis-doseringsdispenser. Påfør sprayen til den forarbejdede overflade;

Resultat: Rene sømme og uovertruffen glans af fliser.

Sådan smører sømmene mellem fliserne i badeværelset, så de forbliver rene i en måned

Rene inter -seams giver badeværelset et stilfuldt og godt groomet look

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.