Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Sådan bleger du køkkenhåndklæder uden at koge med vegetabilsk olie – superenkel metode

Sådan bleger du køkkenhåndklæder uden at koge med vegetabilsk olie - superenkel metode

At vaske viskestykker med vegetabilsk olie er en god måde, som mange er skeptiske over for. Dette produkt er i stand til at fjerne den kedelige nuance og neutralisere gulheden. Hvordan man bleger køkkenhåndklæder med vegetabilsk olie, vil blive beskrevet nedenfor. Gentag denne metode kan alle. Til dette er der ikke behov for særlige færdigheder. Følgende materialer rengøres med denne metode:

  • Vaffelstoffer.
  • Frotté.
  • Lyse og farvede materialer.

Sådan vasker du køkkenhåndklæder med solsikkeolie

Sådan vasker du køkkenhåndklæder med solsikkeolie – kog en gryde med 5 liter vand. Denne mængde er nok til at rengøre 8 standardkøkkenhåndklæder. Den varme væske hældes i en balje. Heri tilsættes 2-3 spsk. l. vaskepulver;1 spsk. l. blegemiddel (helst tørt) og samme mængde vegetabilsk olie. Derefter blandes alt.

Forbered dig på proceduren ting. Blødgør dem med koldt vand og nedsænk dem i et bassin med den tilberedte blanding. Lad dem ligge i opløsningen i 8 timer. Du kan også opbevare dem i 12 timer. Derefter skal du tage tingene ud og skylle dem i rent vand. Det er tilbage at klemme og hænge til tørre. Det er også tilladt at vaske i en vaskemaskine. Dette er svaret på spørgsmålet om, hvordan man vasker køkkenhåndklæder med vegetabilsk olie.

Flere hemmeligheder om, hvordan man vasker enhver plet, kan findes her.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.