Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Så det ikke fjerner vinden: hvordan man vælger et passende picnicbord

Under afslapning i den friske luft spilles appetit altid, så du kan bestemt ikke undvære en picnic. Men for at det skal gå komfortabelt, skal du tage sig af et praktisk og pålideligt lejrbord på forhånd – når alt kommer til alt er der få mennesker, der kan lide det på sengetæppet.

Så det ikke fjerner vinden: hvordan man vælger et passende picnicbord

Det var for at øge komforten hos feriegæster under turen til naturen, at alle slags foldetabeller til camping blev oprettet (de kaldes også turist eller marchering). Hvordan vælger jeg fra al denne sort en model, der er egnet til dig? Lad os finde ud af det.

Eksperter rådgiver, når de køber et bord til picnics for altid at være opmærksomme på disse nuancer – først da vil det være muligt at vælge de rigtige møbler:

 • Dimensionerne på tabellen, og hvor praktisk det er at transportere det
 • Massen af ​​posen (til at bære bordet)
 • Dimensioner af bordpladen < /li>
 • Højden på tabellerne i tabellen
 • Hvor let det er at samle, vælg en tabel
 • Styrken af ​​rammen
 • Materialer, hvorfra tabellen er lavet
 • De ekstra muligheder for modellen, der gør mere praktisk

Derudover, inden du køber et foldetabel, skal du forud for det maksimale antal Af mennesker, der vil sidde bag det, estimerer størrelsen på bagagerummet på din bil og husk, hvilke funktioner i landskabet, der kan være i det område, hvor picnic er planlagt. Alt dette vil mærkbart lette din opgave.

Bordplader

størrelse

Den samme størrelse på bordpladen kan være egnet til det ene firma, men ikke nærme sig den anden, så når du vælger det er bedre at fokusere på følgende parametre:

 • For to eller tre personer, møbler med bordplade, hvis område er 70 med 50 cm; >
 • For syv-otte-180 med 80 cm.

Fabric

En sådan tabel er let og kompakt, men den er ikke meget velegnet som møbler til en familiepiknik – undtagen som en tilføjelse til en stor (hoved) tabel. Han er ikke særlig praktisk og ganske let væltning.

Plast

Så det ikke fjerner vinden: hvordan man vælger et passende picnicbord

Den største ulempe ved en sådan bordplade – i de fleste tilfælde ender dens kontakt med varme retter i det beklagelige, selvom den generelt er holdbar og lys. Derudover er det ganske let at skade det med en kniv og andre skarpe genstande, så du kan ikke klare dig uden et skærebræt.

Wooden og fra trækompositter

Så det ikke fjerner vinden: hvordan man vælger et passende picnicbord

Tælællinger er kendetegnet ved dekorativitet, styrke, fugt og varmemodstand, skønt på samme tid meget sværere og mere massiv end plastborde. Hvad angår møbler fra kompositter, ligner dets egenskaber stort set træborde – det hele afhænger af, hvor højtkvalitetsmateriale blev brugt til fremstilling af bordplader.

Metal

Så det ikke fjerner vinden: hvordan man vælger et passende picnicbord

Sådanne borde er meget stærke, lette og kompakte, de er ikke bange for fugt, sollys, frost og skarpe genstande. Det er sandt, at de hurtigt erhverver omgivelsestemperaturen, hvilket ikke er for praktisk.

Legs: længde og form

Oftest er vandrende borde med ben 60 eller 70 centimeter høje til salg. Men du bør ikke købe dem tilfældigt: Det er bedre at prøve på forhånd og forstå, hvor praktisk det vil være at sidde bag en bestemt model. For eksempel, hvis ejeren af ​​en høj og en massiv figur bestemt skal vælge et bord med længere ben.

Forresten er der også sorter af campingborde med teleskopiske ben: De er perfekte, hvis det skal organisere en picnic i et kuperet område eller med ujævn lettelse.

Hvis du planlægger at hvile på steder med Sandy Land, skal du finde en model udstyret med specielle dyser på benene. Sådanne “hove” vil ikke lade bordet drukne i lav jord. Eller køb et bord uden spids ben.

Så det ikke fjerner vinden: hvordan man vælger et passende picnicbord

Ud over de nævnte nuancer er det nyttigt at vende flere flere detaljer.

 • Først og fremmest skal benene ikke fastgøres med selvkastskruer, men med skruer – dette vil gøre forbindelsen mere pålidelig. De skal også være fixators.
 • Når du vælger modeller med bordplader af samme størrelse, skal du vælge den, der tager mindre plads, når du foldes.
  • Det er ikke dårligt, hvis den valgte tabel har chips som hylder, en paraplyåbning, et glas briller, en arrangør for bestik osv.

  Kan du lide at køre på en picnic? Ja, jeg elsker ikke meget

  Så det ikke fjerner vinden: hvordan man vælger et passende picnicbord

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Georgins – Een heldere parade. Planten, zorg, teelt, reproductie. Foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.