Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Prøver: tegn på held, der helt sikkert vil hjælpe med at gøre

Hjernen og sindet er god. Men altid og overalt troede folk på tegn, amuletter, ritualer, der ville hjælpe med at bestå eksamenerne godt. Lad os huske om dem! I det mindste interessant.

Prøver: tegn på held, der helt sikkert vil hjælpe med at gøre

Kasse, årlige eksamener og indgang: Selv for runde fremragende studerende er dette stress, og for dem, der lærer det – så forfærdeligt forfærdeligt. Og derfor har det længe været blandt studerende, fremtidige studerende og deres forældre der er alle slags tegn og overbevisning, der skal overholdes for at blive heldig og videregive alt!

Ikke mit hoved

Før GIA -eksamen og enhver anden vigtig forskydning, indledende, kan du ikke vaske dit hår eller skære dig selv, ellers kan du vaske, ødelægge den akkumulerede viden. Hvorfor så?

Hår fra gamle tider blev betragtet som en opbevaring af information, og derfor blev ingen kampagner inden for frisør og lange vandprocedurer kæmpet, bundet en hale og på eksamen!

Det samme gælder for neglehårklip: Om et par dage holder vi op med at gøre manikyr fra den udpegede test med eksamenskommissionen for ikke at forkorte hukommelsen.

Men ingen annullerede hygiejne og pænhed!

Do ikke lade lærebogen ikke vise testen

Forberedelse til forskydningen skal du ikke lade de læse lærebøger og noter åbne, ellers forsvinder det materiale, der er dækket fra dit hoved.

Hvis du allerede er studerende, skal du ikke vise din testbog til nogen: Gå til genindtagelsen.

Blandt de unge er der rygtet om, at det er uønsket at først tage en eksamen i fysisk træning, ellers bliver du nødt til at løbe rundt på kontorer senere.

Så hvad der ikke kan gøres, vi fandt ud af, nu vil vi ringe til held og lykke, som vores mødre, bedstemødre og vi selv gjorde.

For held

Ud over den traditionelle studerendes trylleformular for held og lyder som “en bold (freebie), kom!” Der er en række ritualer, hvis ikke garanterer 100% kvittering, og giver derefter tillid til deres evner på eksamenens dag. Og dette er 99% af succes. Hvad skal der gøres dagen før:

  • Sæt under puden en lærebog om det emne, du overleverer. Dette hjælper med at konsolidere de lærte emner.
  • Chokolade ved benene på eksaminæren om natten før vil blive tiltalt for held. Det er kun at spise det om morgenen. Sæt på, hvis på det tidspunkt, glade tøj og på eksamen. Hvad hvis du har en glad mønt bevaret? Hvis ikke, er moderne 5 rubler også egnede.

Happy Signs

Hvordan ellers kan jeg tiltrække held og lykke til din side? Folk forudsigelser følger:

Bind et rødt rødt armbånd på håndleddet, og glem ikke at forudde flere knuder på tråden, så intet blandes i dit hoved
Vågner op om morgenen, bliv udelukkende fra venstre ben, hæv det først, når du krydser tærsklen for dit eget hus og publikum
Hånden, som du trækker billetten, bør også være tilbage, og generelt tilrådes det på denne dag at give mere belastningen af ​​den venstre øvre lem. Den videnskabelige tradition er let at forklare: At gøre alle de sædvanlige manipulationer med den anden side, en person får hjernen til at blive genopbygget og processer i hovedet – hukommelse, opmærksomhed, tænkning er aktiveret
Godt tegn: At holde fast ved en person, der netop har bestået en eksamen for den højeste score.
Forældre og venner skal skælde ansøgeren under eksamen (ca. på samme tid). Desuden kan du ikke udtale ordene “nar”, “skaldet”, “idiot”, ellers fungerer tegnet tværtimod.

Studerende har også et tegn på at gnide deres næse til et af monumenterne i byen, hvor de bor. Så i Moskva er dette en hund nær grænsevagten på Metro Station på Revolution Square, og for eksempel i Voronezh, skulpturen af ​​killingen fra Lazyukov Street.

Who satte et lys

Troende, i stedet for ritualer og traditioner, vender sig til hellige, der altid har været æret i Rus ‘og over hele verden, som studerende og studerende.
meget Den der handler. Det samme kan gøres og vende sig til andre hellige.

Prøver: tegn på held, der helt sikkert vil hjælpe med at gøre

forhindrer fremtidige studerende og studerende også ikonet for Jomfruen “Tilføj sindet.” Det findes ikke ofte i templer, men du kan finde det. Så i Moskva spiser hun bestemt i templet til ære for Tikhvin -ikonet for Guds mor i Alekseevsky, på kirken glider nær VDNH -metroen.

Prøver: tegn på held, der helt sikkert vil hjælpe med at gøre

I Rusland betragtes St. Tatian betragtet som protesinde for uddannelse, studerende, uddannelse. Derfor kaldes dagen for hendes hukommelse, den 25. januar, dagen for studerende.

Faktum er, at ordren på grundlag af Moskva State University blev underskrevet på dagen for St. Tatyana. Til ære for den samme helgen blev det hjemløse tempel på universitetet indviet.

Prøver: tegn på held, der helt sikkert vil hjælpe med at gøre

Det er tydeligt, at det er helt at stole på tegn og bede uden viden, det er dumt, men: at lave visse ritualer, en person, der ankommer, og hans forældre beroliger hans nerver. Denne betingelse forråder selvtillid og gør det muligt at bestå eksamen.

Læs også en interessant artikel: 10 nagelgezondheidsproducten die u thuis kunt vinden.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.