Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Miracle Gear. Melamin, selvfølgelig …

Ikke underligt, at mange husmødre så elskede melamin -svampen, for i nogle situationer er det simpelthen uundværligt.

Miracle Gear. Melamin, selvfølgelig ...

Hvad er muligt, og hvad kan ikke vaskes med en melamin -svamp, hvad er der lavet af, og hvad er dens fare?

Where er melamin svampen?

Come til praktisk

Glass -ceramic komfur

Hvis du tørrer den med en svamp, vil den bare skinne. Glem ikke overfladerne omkring komfuret: hætte, fliser forklæde og tabletteri sider, hvor en masse fedt ophobes. Det er også lettere at tørre dem med en svamp end at bruge aggressiv kemi med en skarp lugt, som derefter forsvinder fra køkkenet i lang tid.

Sko

Det er praktisk at rengøre skoene med en let sål med en svamp. Sneakers, sneakers, skråninger med et hvidt sår bliver som nye.

Shower Cabin

Tør døren til brusekabinen med en svamp af døren – de gamle pletter og pletter fra sæbeplak vil let bevæge sig væk.

Outdoor møbler

Du vil blive overrasket over, hvor let og hurtigt al snavs fra plaststole og borde vil bevæge sig. Resultatet vil forbløffe dig!

Vægge

Svampen skal være i arsenalet for dem, der har maling dækket i lejligheden. Hun fjerner alle striber: fra møbler, blyanter, støvsugere, cykler. Det er praktisk for hende at trække steder omkring afbryderne, fjerne sprayen fra tilfældigt spildte væsker. Gnid ikke bare hårdt med en svamp på overfladen, fra stærk presning af malingen kan slettes og falmer.

Miracle Gear. Melamin, selvfølgelig ...

Hvordan at bruge melamin læber

Council 1

Når de var færdige med den generelle rengøring, skal du gå rundt i huset med en melamin svamp i dine hænder. Hvis du bemærker pletter, pletter og striber på dørene, vægge, gulv eller vindueskarme, skal du tørre dem med en svamp. Det tager kun 5 minutter, men lejligheden eller huset vil altid være pænt, men det ser ikke ud til, at det er tid til at foretage reparationer igen.

Advice 2

For at udslette små områder og gemme en svamp (fordi den gradvist er pludselig), kan det ikke klippes et par små stykker.

Hvad er en melamin svamp lavet af?

Det består af fleksible, men meget solide fibre af melamin, der fungerer som et viskelæder, sletter snavs og pletter. Bland ikke svampen med andre rengøringsprodukter, kun fugt med vand.

Danger eller ikke en melamin svamp?

Det antages, at melamin -svampen er giftig, men melaminen er ikke giftig i sig selv. Det irriterer ikke huden, forårsager ikke allergiske reaktioner, og hvis vandet fra svampen kommer ind i ansigtet eller i øjet, vil der ikke ske noget med dig. Melamin er kun skadelig, hvis det kommer ind i kroppen.

Det kan du ikke vaske med en melamin svamp

Brug en svamp til vask af retter og bestik samt til behandling af overflader dækket med akrylmaling og teflonbelægninger. Under ingen omstændigheder giver svampen til børnene og hold den væk fra dyrene – de kan godt lide at prøve alt på tænderne.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: Georgins – Een heldere parade. Planten, zorg, teelt, reproductie. Foto.

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.