Nordborg

Havearbejde og grøntsagsdyrkning. Lækre, enkle opskrifter og opskrifter, der er nemme at følge, til hver dag.

Lifehacks

Lugter linned dårligt? Problem i vaskemaskinen

Desværre, men faktum. Over tid vises lugten af ​​skimmel i vaskemaskinen, og det værste undertøjet værre.

Lugter linned dårligt? Problem i vaskemaskinen

Nu er alt udstyr blevet ressourcebesparende, og dette er fantastisk. Men der er en opfattelse af, at det er med dette, at et så almindeligt problem som skimmel- og kalkaflejringer er forbundet. Og da maskinerne begyndte at spare vand og elektricitet, er sådanne problemer blevet uundgåelige.

Why du har brug for at rense vaskemaskinen

Sæbe og snavs vaskes ikke helt ud af tromlens vægge, og dette bliver årsagen til dannelsen af ​​en svamp, kalkakkumuleringer og skimmel. Disse aflejringer er på sin side årsagen til ubehagelige lugt. Og nogle gange kommer det til det punkt, at det simpelthen er umuligt at bære rene og tilsyneladende rene ting. Heldigvis er der flere enkle måder at løse dette problem på, som du kan bruge en gang hver to til tre måneder. Og forresten, hvis dette ikke er gjort, lugter dit linned dårligt.

Step 1 – eddike

Lugter linned dårligt? Problem i vaskemaskinen

Kontroller, så intet i skrivemaskinen lyver. Det er nødvendigt, at tromlen er tom. Hæld 2 kopper ren eddike i rummet til fordeling af pulveret. Tænd for den længste vaskecyklus, og indstil den maksimale temperatur. Hvis vaskemaskinen har et tromle -rengøringsprogram, skal du vælge den. Vinegar dræber bakterier og deleys lugten.

Step 2 – blegemiddel

Hæld en liter “hvidhed” i dispenseren til servering af vaskemidlet og tænd igen den længste vaskecyklus ved den højeste temperatur.

Step 3 – Rinse

For endelig at vaske kalk- og sæbeaflejringer, der kan forblive i bilen, skal du udføre en ekstra skyllecyklus uden at tilføje noget til vandet.

Step 4 – Dispenser til fodring af vaskemiddel

Lugter linned dårligt? Problem i vaskemaskinen

Fjern detergentens dispenser. Li> efter vask dispenseren med en almindelig svamp og drift korrekt.

Step 5 – Elastisk bånd

Lugter linned dårligt? Problem i vaskemaskinen

Inspicér det elastiske bånd omhyggeligt, og fjern frem for alt derfra alle de mærkelige ting, der undertiden kommer der (bagatel, etiketter, knapper, hår osv. ). Hvis du finder muggesteder, skal du blande 1 kop flydende klorblegemiddel med 3 liter vand i en spand varmt vand. Klinker en ren klud i produktet og gå langs tromlenes elastik og behandler det godt. Derefter skal du tørre alt med en ren tør klud.

Derefter kan du tørre den eksterne krop af vaskemaskinen, så den er lige så ren udenfor som indeni.

Hvow at vedligeholde en vaskemaskine

Forlad ikke linned i bilen i lang tid efter vask, hæng den straks.

Efterlad døren til bilen i det mindste en time efter vask. Men ikke i hele tiden. I nogle modeller falder døre og bryder fra dette.

Tør det elastiske bånd på tromleporten med et papirhåndklæde, så det forbliver tørt og rent.

Træk dispenseren til servering af pulveret hvert par vasker, skyl det og indsæt det tørt tilbage.

Læs endnu en interessant artikel om havearbejde: De vervorming van Senpolia – Wat is de reden en hoe het probleem op te lossen? Lea un interesante artículo sobre jardinería: Ziekten en ongedierte. Foto

Lars Hansen

Lars Hansen er en dansk gartner og madblogger, der oprindeligt kommer fra Odense. Han driver en have- og madblog, hvor han deler sin viden og sine erfaringer med sine læsere.